Altijd gratis verzending
Speelschema wk

Speelschema WK 2022

De goedkoopste van België!

Altijd op de hoogte zijn van de verschillende wedstrijden op het WK voetbal in Qatar? Dat kan met ons speciale speelschema voor het WK 2022. Eenvoudig af te drukken als poster op verschillende formaten. Ideaal voor op kantoor of om weg te geven als relatiegeschenk.

Je eigen, gepersonaliseerd speelschema maken? Download hier onze gratis templates en pas deze naar wens aan.

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp speelschema:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
posters drukken

Je eigen WK speelschema drukken

Het speelschema WK 2022 printen kan bij Drukland.be snel, eenvoudig en goedkoop. Laat printen voor bij u op kantoor, in de winkel of juist bij u thuis: het speelschema 2022 past overal. Ideaal om voor de pooltjes op kantoor. Overzichtelijk de uitslagen en de komende wedstrijden op één poster. Het speelschema wordt professioneel gedrukt op een luxe papiersoort. Te bestellen in zowel kleine als grote oplages, zelfs al vanaf 1 stuk.

  • Gemakkelijk te personaliseren
  • Twee formaten: A3 en A2
  • Al vanaf 1 stuk

Bestel WK speelschema 2022

WK 2022 speelschema met logo

Het is dan eindelijk zover: het WK 2022. Anders dan andere jaren, want dit jaar wordt het gespeeld in de Europese winter in plaats van de zomer. Op 20 november wordt het toernooi geopend door gastland Qatar met een wedstrijd tegen Ecuador. De finale staat gepland op zondag 18 december.

Al jaren is het een soort van traditie om met pooltjes mee te spelen. Met familie, vrienden of collega’s de uitslagen voorspellen en degene die het meeste goed geraden heeft ‘wint’ de pot. Als er al een pot is. Veelal wordt er voor de eer gespeeld. Maar hoe leuk is het dan dat je de poster, waarop de uitslagen worden bijgehouden, gepersonaliseerd is! Zeker bij het gebruik op kantoor geeft deze extra touch het een extra binding met het bedrijf. En hierdoor ook uitermate geschikt om cadeau te doen aan klanten of relaties.

Gedrukt als poster

Voor een goed overzicht, geef je de poster een prominente plek. Laten drukken als poster is dan ook erg aan te raden. Lekker overzichtelijk en ruimte genoeg voor het bijhouden van de uitslagen en het invullen van de knock-out fase. Er zijn twee formaten waar je uit kunt kiezen: het A3-formaat en het A2-formaat. Dit alles wordt gedrukt op stevig poster papier waarop ook geschreven kan worden. Doordat je kunt kiezen voor zowel een grote als een kleine oplage, vind je altijd een oplage die perfect bij jou past. Voor de digitaal gedrukte WK 2022 speelschema’s kun je zelfs het exacte aantal invullen.

België op het WK 2022

België heeft zich via de kwalificatiewedstrijden ook weten te plaatsen voor het WK 2022 in Qatar. Bij de loting zijn wij terecht gekomen in poule D, met daarin Canada, Marokko en verliezend finalist van 2018: Kroatië. Op 23 november staat de eerste wedstrijd op het programma, tegen Canada. Het beloven drie spannende wedstrijden te worden!

  • Woensdag 23 november, 20.00 uur | BELGIË - Canada
  • Vrijdag 25 november, 14.00 uur | BELGIË - Marokko
  • Dinsdag 29 november, 16.00 uur Kroatië - BELGIË

De nummers 1 en 2 van poule nemen het in de eerste wedstrijd van de knock-out ronde op tegen de nummers 1 en 2 van poule C. Hierin spelen de landen Argentinië, Mexico, Polen en Saudi-Arabië.

Gepersonaliseerd WK speelschema met logo

Je eigen speelschema maken, maar dan op een gemakkelijke en snelle manier? Download onze gratis templates en pas deze aan naar je eigen ontwerp! Plaats je logo, afbeeldingen of naam op het speelschema en maak het helemaal je eigen.

 

0 producten € 0,00