Altijd gratis verzending
Vlaggen

Vlaggenslinger bedrukken en maken

De goedkoopste van België!

Een vlaggenslinger bedrukken bij Drukland.be is dé manier om jouw evenement of gelegenheid nog feestelijker aan te kleden. Of fleur de kinderkamer en babykamer op. En dat allemaal met jouw eigen ontwerp of patroon. Een slinger maken kan aan de hand van twee soorten vlaggetjes: driehoekig en rechthoekig. Een foto, tekst of naam, het kan allemaal met de water- en scheurvaste vlaggenslinger van Drukland!

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het aantal opdrukken:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies lengte vlaggenlijn:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
vlaggenslinger bedrukken

vlaggenslinger maken

De aankleding van feestjes of gelegenheiden is vaak vrij standaard. Waarom maak je daar niet iets bijzonders van? Met de bedrukte vlaggenslinger van Drukland.be bepaal je zelf wat er op de vierkante of driehoekige vlaggetjes gedrukt wordt. Ga jij voor een foto? Een tekst? Of toch voor een (bedrijfs)logo? Het is helemaal aan jou!

  • Vierkante of driehoekige vlaggetjes
  • 5 of 10 meter lang
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel vlaggenslinger

Vlaggetjes met eigen ontwerp

Of het nu zakelijk is of voor gebruik bij je thuis: een persoonlijke vlaggenslinger bedrukken bij Drukland.be zorgt voor net dat beetje extra feestelijke sfeer. Zo is de slinger ideaal voor bij kinderfeestjes. Met een afdruk het logo van de favoriete sportclub of leuke foto’s zijn lachende gezichten gegarandeerd. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van de aankleding van een beursstand? Laat het logo van je bedrijf drukken en je beursstand ziet er direct een stuk vrolijker uit. Met de vlaggetjes maken kun je werkelijk alle kanten op, dat zie je wel. Waar ga jij de vlaggetjes ophangen?

Online slinger maken

Je stelt zelf heel eenvoudig jouw eigen vlaggenslinger samen. De vlaggenslinger wordt in losse onderdelen bij jouw thuis afgeleverd. Zo kun je naast het ontwerp en de vorm ook zelf de indeling en de lengte van de vlaggenslinger eenvoudig bepalen. In de vlaggetjes zitten 2 boorgaten die even groot zijn als het meegeleverde touw. Door het touw door de boorgaten te halen ontstaat de vlaggenslinger.

vlaggenslinger bedrukken

De persoonlijke vlaggenslinger maken en bedrukken we op 2 verschillende manieren. Je kunt kiezen om de voor- en achterkant te bedrukken met dezelfde afbeelding. Of je gaat voor een verschillend ontwerp op voor- en achterkant. Voor de vlaggetjes gebruiken wij water- en scheurvast materiaal. Dit is een stevig materiaal dat tegen stootje kan. Zo kan de bedrukte vlaggenslinger ook prima vaker gebruikt worden. De vlaggenslinger is in principe alleen geschikt om binnen te gebruiken.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00