Kleding borduren


Kleding borduren? Dat kan snel en eenvoudig bij Drukland.be. Wij brengen jouw ontwerp tot leven met de liefst 15 verschillende kleuren garen. Van zwart, wit en blauw tot geel, roze en zelfs goud en zilver: je combineert het allemaal bij jouw geborduurde kleding. Niet alleen in grote oplages, maar je kunt de verschillende items ook per stuk bestellen. Zo vind je altijd een oplage en het product waar jij naar op zoek bent. En dat allemaal met een razendsnel geleverd vanuit onze eigen drukkerij.

Kies hieronder uit één van de items die je kunt laten borduren en bestel snel!

Wat is kleding borduren?

Kleding borduren is, naast het drukken van kleding, een manier om je eigen ontwerp op textiel te krijgen. Het borduren wordt gedaan met hoogwaardige garen die extreem sterk en ook nog eens kleurvast zijn. De gebruikte garen, Madeira Polyneon, zorgen ervoor dat de kleuren lang mooi blijven en de ‘opdruk’ er ook na vele malen dragen en wassen nog als nieuw uitziet. Zo kom je dus altijd goed voor de dag, of het nou zakelijk op een beurs is, je het cadeau wilt geven of je voor jezelf een eigen ontwerp laat borduren op kleding.

Bestellen kan al vanaf 1 stuks. Op zoek naar een grotere oplage? Tot en met 100 stuks kun je standaard via de website bestellen. Wil je meer bestellen dan via de site mogelijk is, dan maken we graag een offerte op maat voor je. Vrijblijvend een offerte opvragen »

Hoe lever je je drukbestand aan voor borduren?

Het borduren wordt gedaan met in totaal 15 verschillende kleuren garen. Wil je een foto afdrukken, dan is het laten drukken een betere optie. Er is geen maximaal aantal kleuren voor het borduren, je kunt dus alle 15 kleuren gebruiken!

Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare kleuren. Staat in het bestand een kleur welke niet in onderstaand overzicht staat? Geen probleem, met onze garenkast van meer dan 300 verschillende kleuren is er altijd een kleur die bij jouw ontwerp past!

Goed om te weten als je aan de slag gaat met het maken van je drukbestand:

  • Je bestand is volledig vector
  • Alle lijnen hebben een lijndikte van minimaal 5,5 pt (2 mm)
  • Alle tekens hebben een tekengrootte van minimaal 28 pt (10 mm)
  • De letters en teksten in je ontwerp zijn omgezet naar contouren

Daarbij moet je rekening houden met het volgende:

  • Grafische elementen zoals schaduwen, transparanties en kleurverlopen kunnen niet worden geborduurd
  • Ronde grafische elementen kunnen vanwege het weven niet exact worden omgezet.

Heb je nog vragen over het opmaken van het drukbestand of het borduren van kleding? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

 

0 producten € 0,00