Plaatmaterialen


Drukwerk maken wij niet alleen met papier. Ook plaatmaterialen bedrukken wij helemaal zelf! Met meer dan 20 verschillende plaatmaterialen bieden wij een ruim assortiment. Ook zijn er veel materialen in verschillende diktes verkrijgbaar. Met het veelzijdig plaatmateriaal assortiment zijn er veel producten te bestellen. Van naambordjes en gevelborden, tot je eigen kunstwerk als hexagon of wandcirkel.

Verschillende toepassingen voor plaatmaterialen

Plaatmaterialen worden voor van alles gebruikt en ingezet. Maak je eigen wanddecoratie met die leuke familie- of vakantiefoto’s. Erg populair zijn bijvoorbeeld een foto op plexiglas of een foto op metaal. Of bestel eenvoudig en snel een professioneel reclamebord met je eigen drukbestand. De plaatmaterialen kun je niet alleen in vierkant of rechthoek bestellen, maar ook ronde en ovalen vormen behoren tot de standaard opties. Heb je een andere vorm in gedachten? Geen probleem! De meeste plaatmaterialen kun je met een eigen contour bestellen, waarmee je je eigen aangeleverde vorm bestelt.

Accessoires

Een mooi plaatmateriaal uitgezocht? Bij veel producten bestel je gemakkelijk accessoires mee. Bijvoorbeeld afstandhouders, ophangsystemen, of standaarden. Deze accessoires kun je natuurlijk ook los bij ons bestellen. Neem eens een kijkje op onze pagina voor accessoires.


 

0 producten € 0,00