Kaarten drukken voor de laagste prijs

Of je nou op zoek bent naar grote kaarten op A4 formaat, gevouwen A6 kaarten, een kaart op eigen afmeting, noem maar op: je vindt alle soorten kaarten bij Drukland.be. Met een ruime keuze in papiersoorten, bedrukkingen en afwerkingen zit de perfecte kaart er geheid voor je tussen. We laten je hieronder graag een greep uit ons assortiment aan kaarten zien!


Visitekaartjes

Onze kleinste standaard kaarten: visitekaartjes. Visitekaartjes kunnen niet ontbreken als je professioneel voor de dag wilt komen. Bedruk de kaartjes met een bedrijfslogo, tekst of foto: het is geheel aan jou. Visitekaartjes zijn ideaal om je contactgegevens te delen! Bij Drukland.be zijn visitekaartjes te bestellen in vele soorten en maten.


Ansichtkaarten

Als je aan kaarten denkt, denk je waarschijnlijk als eerste aan postkaarten. Kaarten zijn leuk om te ontvangen, maar ook leuk om te versturen! Je bestelt bij Drukland.be super eenvoudig jouw eigen gedrukte postkaarten. Liever gevouwen kaarten bestellen? Kijk dan bij onze wenskaarten.


Menukaarten

Menukaarten zijn natuurlijk ook kaarten! Heb je een horecagelegenheid en ben je op zoek naar nieuwe menukaarten? Of wil je uitpakken tijdens een etentje thuis? Je laat bij Drukland.be voordelig jouw eigen menukaarten drukken. Kies uit 5 verschillende soorten menukaarten: van ongevouwen tot menukaarten met spiraalbinding en tot driehoek gevouwen menukaarten: het kan allemaal.


Tickets

Heb je binnenkort een evenement, en heb je toegangskaarten nodig? Drukland.be maakt het bestellen van tickets makkelijk. Wij kunnen jouw tickets voorzien van een enkele of dubbele nummering, en optioneel met afscheurstrook. Geen zin in losse kaarten? Wij kunnen ze ook aan elkaar lijmen tot blok. Wel zo makkelijk!


Kaarten met eigen ontwerp bestellen

Je drukt bij Drukland.be kaarten met een eigen ontwerp. Of je nou wenskaarten met een eigen foto wilt, visitekaartjes met verschillende namen of menukaarten met een heel specifiek menu: jij bepaalt. Je hoeft voor het drukken van kaarten met een eigen ontwerp geen gespecialiseerde vormgever te zijn! In onze ontwerptool geef je eenvoudig en snel vorm aan jouw eigen kaarten. Uiteraard kun je ook een reeds gemaakt ontwerp laten drukken.

Staan de kaarten waar je naar op zoek bent er nog niet tussen? Hieronder vind je nog een aantal van onze populaire kaarten.


Ruime keuze in papiersoorten

Of je jouw drukwerk nou wilt laten drukken op recyclingpapier, mat of glanzend papier: wij hebben het allemaal. Van zwaar 350 grams papier tot licht 80 grams papier, de keuze is reuze. Er is 1 groot onderscheid te maken tussen de verschillende papiersoorten en dat is of het materiaal gestreken of ongestreken is.

  • Gestreken papier is glad en kan zowel een glanzende als matte uitstraling hebben. Je herkent gestreken papier bij ons aan de letters ‘mc’. Deze letters staan voor machine coated. Ons mc papier is maar liefst 3 keer gestreken.
  • Bij ongestreken papier zijn de papiervezels voelbaar. Hierdoor voelt het materiaal ruw aan. Doordat het papier ongestreken is, is het goed beschrijfbaar. Als je op zoek bent naar een natuurlijke of milieuvriendelijke uitstraling kun je het beste voor ongestreken papier kiezen.

Goed om te weten: het grootste gedeelte van onze klanten bestelt gestreken papier. Daarnaast is offset recyclingpapier ongestreken, terwijl digitaal recyclingpapier gestreken is. Je vindt in onderstaand overzicht al onze papiersoorten terug:

Gewicht Glans Mat Recycling FSC
80 grams
90 grams
100 grams
120 grams
135 grams tip
170 grams
250 grams
300 grams
350 grams

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00