Altijd gratis verzending
Immoborden

Raamposters drukken

De goedkoopste van België!

Goedkope raamposters nodig? Drukland.be maakt full colour raamposters in kleine oplage drukken eenvoudig. Voor iedereen.

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
posters

Goedkope kleine oplage raamposters drukken

Goedkoop kleine oplage raamposters en affiches bestellen? Welkom bij Drukland.be, de goedkoopste van Nederland! Breng je boodschap nog beter over met onze raamposters. Of het nou voor een geboorte, je huis verkopen of een feestje is, met een raamposter van Drukland.be sla je nooit de plank mis.

  • Altijd full colour
  • Kies eigen formaat
  • Met of zonder afwerking

Bestel kleine oplage raamposters

Alles over de kleine oplage

Of je nu 1 of 50 posters wilt bestellen, met de kleine oplage posters van Drukland.be heb je het zo in huis. Gedrukt met Durst en Canon printers voor de beste kwaliteit.

Posters drukken op blueback papier

Mede door de lage prijs is het 135 grams glanzende papier de meest bestelde variant. Door de lichte glans zorgen deze posters voor een uitstekende beeldweergave. Blueback posters hebben een blauwe achterzijde, wat ervoor zorgt dat er moeilijker door de poster heen gekeken kan worden. De grove structuur van deze achterzijde zorgt er bovendien voor dat de poster zich beter hecht aan een lastige ondergrond. Als je posters gaat plakken met lijm, kies dan altijd voor blueback posters. Voor een professionele presentatie van je posters bestel je stoepborden en kliklijsten.

Abri posters en andere eindformaten

Of je nu eigen formaat, A of B formaat posters wilt bestellen, alles is mogelijk bij Drukland.be. De onderstaande formaten worden het meest bij ons besteld.

A0A0
84 x 118,8 cm
Werktekening
A1A1
59,4 x 84 cm
Werktekening
A2A2
42 x 59,4 cm
Werktekening

Luxe afwerkingen

Goedkope posters met een luxe glans of matte afwerking bestellen? Beide afwerkingen zorgen voor een extra bescherming tegen krassen en vlekken.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00