Altijd gratis verzending
Textielframes

Los textielframe bestellen

De goedkoopste van België!

Heb je het peesdoek al voor in je textielframe? Of ben je op zoek naar een frame in een andere kleur? Bij Drukland.be bestel je voordelig en snel een los frame. Dus zonder doek en helemaal voor jou op maat gemaakt. Ideaal om (tijdelijk) je katoor of beursstand te verfraaien.

Lees meer

Ook een peesdoek bestellen? Kijk dan bij onze aluminium textielframes met peesdoek.


Kies het type textielframe:

Kies een kleur textielframe:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een accessoire:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
tuinborden

Textielframe kopen

Het voordeel van een textielframe is dat de twee onderdelen los van elkaar te bestellen zijn. Niet alleen gemakkelijk en duurzaam, maar het scheelt jou ook nog eens veel geld! Wil je jouw frame vervangen voor een frame in een andere kleur? Of heeft het huidige frame een beschadiging opgelopen? Bestel snel een nieuw frame en voor je het weet ziet jouw textielframe er weer als nieuw uit.

  • 3 verschillende soorten
  • Zilver of zwart
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel losse textielframes

Aluminium textielframe

Bij Drukland.be heb je de keuze uit drie verschillende soorten textielframes. Hoe je het textielframe ook wilt gaan gebruiken, op een beurs, in kantoor of gewoon thuis, je kiest eenvoudig het soort frame dat bij jou past. De peesdoeken zijn voor alle frames gelijk. Door kleine en subtiele aanpassingen kun je het frame op de door jou gekozen manier gebruiken. Zonder dat het afbreuk doet aan het textielframe en de uitstraling hiervan.

Textielframe aan de wand

De naam zegt het eigenlijk al: dit frame is geschikt om aan een muur of wand te hangen. Het ophangen gaat via een kleine beugel die op het frame is gemonteerd. Gemakkelijk op te hangen en ook eenvoudig om weer van de muur te halen. Wel zo handig als je het doek wilt verwisselen.

Hangend textielframe

Een hangend textielframe is geschikt om op te hangen aan bijvoorbeeld een plafond. Aan de bovenzijde van het frame zitten oogjes waardoor een draad gespannen kan worden. Draad, touw of andere manieren om het frame op te hangen worden niet meegeleverd. Hang je het textielframe aan een plafond? Houd dan rekening met het gewicht van het frame.

Staand textielframe

Veelgekozen voor bijvoorbeeld beurzen of op kantoren: een vrijstaand textielframe. Door de stevige en verzwaarde staanders kun je het textielframe nagenoeg overal neerzetten. De staanders zijn subtiel en laag, waardoor het struikelgevaar minimaal is. Wel prettig op een beurs natuurlijk. Met een paar handelingen staat het complete frame en heb je de ideale presentatiewand of aankleding voor de beurs.

Let op: de frames zijn geschikt voor de peesdoeken die je bij Drukland.be besteld. Voor peesdoeken, frames of losse onderdelen die niet bij Drukland.be zijn gekocht kunnen wij niet garanderen dat dit past.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00