Altijd gratis verzending
Textielframes

Aluminium textielframe bedrukken en kopen

De goedkoopste van België!

Op een eenvoudige, duurzame en voordelige manier jouw beursstand, presentatie of kantoor kleur geven? Met de aluminium textielframes van Drukland.be haal je een echte eyecatcher in huis. Succes gegarandeerd! Selecteer uit een zwart of zilver frame en upload zelf jouw favoriete foto af uiting. Het aluminium textielframe is eenvoudig van peesdoek te wisselen. Daardoor kun je het gemakkelijk per seizoen of event afwisselen!

Lees meer


Kies het type textielframe:

Kies een kleur textielframe:

Kies het aantal doeken:

Kies een accessoire:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
tuinborden

Textielframe kopen

Opvallen: dat ga je zeker doen met de textielframes van Drukland.be. Of je deze op gaat hangen, tegen wand bevestigd of vrijstaand gebruikt: je zult opvallen. Het grote voordeel van de textielframes is dat je de twee onderdelen los kunt koppelen. Het doek verwisselen of vervangen? En los doek is zo nabesteld. Hetzelfde geldt voor de frames die op maat besteld kunnen worden.

  • Zilver- of zwartkleurig frame
  • Eigen formaat
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel textielframes

Aluminium textielframe

Bij Drukland.be heb je de keuze uit drie verschillende soorten textielframes. Hoe je het textielframe ook wilt gaan gebruiken, op een beurs, in kantoor of gewoon thuis, je kiest eenvoudig het soort frame dat bij jou past. De peesdoeken zijn voor alle frames gelijk. Door kleine en subtiele aanpassingen kun je het frame op de door jou gekozen manier gebruiken. Zonder dat het afbreuk doet aan het textielframe en de uitstraling hiervan.

Textielframe aan de wand

De naam zegt het eigenlijk al: dit frame is geschikt om aan een muur of wand te hangen. Het ophangen gaat via een kleine beugel die op het frame is gemonteerd. Gemakkelijk op te hangen en ook eenvoudig om weer van de muur te halen. Wel zo handig als je het doek wilt verwisselen.

Hangend textielframe

Een hangend textielframe is geschikt om op te hangen aan bijvoorbeeld een plafond. Aan de bovenzijde van het frame zitten oogjes waardoor een draad gespannen kan worden. Draad, touw of andere manieren om het frame op te hangen worden niet meegeleverd. Hang je het textielframe aan een plafond? Houd dan rekening met het gewicht van het frame.

Staand textielframe

Veelgekozen voor bijvoorbeeld beurzen of op kantoren: een vrijstaand textielframe. Door de stevige en verzwaarde staanders kun je het textielframe nagenoeg overal neerzetten. De staanders zijn subtiel en laag, waardoor het struikelgevaar minimaal is. Wel prettig op een beurs natuurlijk. Met een paar handelingen staat het complete frame en heb je de ideale presentatiewand of aankleding voor de beurs.

Let op: de frames zijn geschikt voor de peesdoeken die je bij Drukland.be besteld. Voor peesdoeken, frames of losse onderdelen die niet bij Drukland.be zijn gekocht kunnen wij niet garanderen dat dit past.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00