Altijd gratis verzending
Textielframes

Led frame maken en bestellen

De goedkoopste van België!

Op zoek naar een echte blikvanger voor in je beursstand of etalage? Kies dan voor ons led frame met peesdoek! Onze led frames zijn voorzien van Philips leds aan de lange zijdes, hierdoor zal jouw peesdoek prachtig oplichten en is daarom niet meer te missen.

Kies een frame, upload je favoriete foto of artwork en de eyecatcher is klaar voor gebruik!

Lees meer

Bekijk ook onze andere textielframes .


Kies het type textielframe:

Kies een kleur textielframe:

Kies het aantal doeken:

Kies een accessoire:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
tuinborden

Pop up led frame kopen

Zoek jij een manier om op te vallen? Bestel dan ons pop-up led frame met een peesdoek, hiermee ben jij het lichtpuntje van elke beurs. Het frame bestaat uit 6 onderdelen die eenvoudig in elkaar te klikken zijn. In een mum van tijd staat jouw led frame op zijn plek, het frame is voorzien van 2 voeten die je kan uitdraaien. Hierdoor blijft het led frame stevig staan op de meeste ondergronden.

  • Geleverd in een handige doos
  • Eenvoudig op te zetten zonder gereedschap
  • Voorzien van philips leds

Bestel led frame

Led frame met peesdoek bedrukken

Het led frame is beschikbaar in het zilver en het formaat van het frame is B100 x H200 cm. Wil jij een groter frame? Dit is mogelijk! Bij de frames leveren wij bevestigings materiaal waardoor jij meerdere frames aan elkaar kan maken. Bestel verschillende doeken en maak een grote LED-wand. Zo trek jij de aandacht van alle klanten!

Staand led frame met textiel doek bedrukken

Een led frame is een duurzame keuze voor beursaankleding. Het frame kan eindeloos hergebruikt worden en het peesdoek kan eenvoudig vervangen worden. Met jouw haarscherpe artwork maken wij deze print op maat.

Het doek heeft een pees aan alle vier zijden die je eenvoudig in het frame schuift, waardoor het strak gespannen zit. Sluit het frame aan op stroom en maak indruk.

Let op: De frames zijn geschikt voor de peesdoeken die je bij Drukland.be besteld. Voor peesdoeken, frames of losse onderdelen die niet bij Drukland.be zijn gekocht, kunnen wij niet garanderen dat dit past.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00