Altijd gratis verzending
Doorzichtige stickers

Grote doorzichtige stickers laten drukken

De goedkoopste van België!

Drukland.be maakt het bestellen en drukken van grote doorzichtige stickers voordelig en eenvoudig. In veel materialen en verschillende materiaalsoorten, voor iedereen. De outdoor transparante stickers zijn perfect voor buitengebruik. Stickers voor binnengebruik? Kies voor ons quickmount materiaal. Voorzien van kleine gaatjes en daardoor makkelijk op te plakken! Grote doorzichtige stickers laten drukken was nog nooit zo eenvoudig!

Lees meer

Leren hoe je een grote sticker plakt? Bekijk ons stappenplan grote sticker plakken!


Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
grote doorzichtige stickers laten drukken

Grote doorzichtige stickers kopen

Grote doorzichtige stickers bestellen? Drukland.be drukt jouw grote transparante stickers digitaal op hoogwaardig stickermateriaal. Vul een eigen maat in, bestel een eigen contour of kies voor één van onze standaard cirkels! Het enige wat jij nog hoeft te doen is jouw unieke ontwerp uploaden. Wij verzorgen de rest voor je.

  • Verschillende materialen mogelijk
  • Full colour bedrukt
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel grote doorzichtige stickers

Verschillende materialen grote doorzichtige stickers

Je hebt bij grote doorzichtige stickers de keuze uit twee verschillende materiaalsoorten: onze outdoor transparante sticker en onze quickmount transparante sticker. Deze laatste komt in twee opties: een glanzende en een matte variant.

De outdoor transparante stickers zijn buiten te gebruiken. De lijmlaag is van goede kwaliteit en laat onder verschillende weersomstandigheden niet los. De inkten die we gebruiken zijn uiteraard water- en weerbestendig. Je kunt dus lange tijd genieten van jouw doorzichtige sticker, zelfs als je deze buiten plakt. Wil je de sticker extra beschermen tegen krassen en beschadigingen? Met een glans of mat laminaat zorg je niet alleen voor een mooie uitstraling, maar ook voor deze extra bescherming.

Onze quickmount stickers zijn erg gemakkelijk te bevestigen. Het materiaal is namelijk voorzien van tal kleine gaatjes. Deze gaatjes zorgen ervoor dat de sticker tijdens het plakken te herpositioneren is. Grote luchtbellen onder de sticker zijn verleden tijd! De quickmount sticker is enkel geschikt voor binnengebruik.

Doorzichtige stickers op raam

De grote doorzichtige stickers gedrukt op ons outdoor stickermateriaal zijn ook te gebruiken op het raam. Als je de sticker aan de binnenzijde van het raam wilt plakken, en deze van buiten zichtbaar moet zijn, kun je kiezen om het bestand door ons te laten spiegelen. Zo zorg je ervoor dat de sticker van buiten leesbaar is. De transparante quickmount stickers zijn enkel binnen te gebruiken en zijn dan alleen van binnen zichtbaar.

Grote transparante stickers bedrukken

Wij bedrukken jouw grote doorzichtige stickers full colour. Wit is hierbij geen drukkleur. Alles wat in jouw ontwerp wit is, wordt niet gedrukt en blijft dus transparant. Belangrijk om te weten is dat de inkt op het doorzichtige stickermateriaal niet 100% dekkend is. De bedrukking blijft enigszins doorschijnend.

Onze grote transparante stickers zijn doorschijnend en je kunt er goed doorheen kijken. De stickers zijn echter niet helder transparant. Toch liever glasheldere doorzichtige stickers? Deze hebben wij beschikbaar als doorzichtige stickers op rol.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00