Pdf-bestanden samenvoegen

Op deze pagina kan je gratis de handleiding downloaden hoe je meerdere pdf-bestanden kunt samenvoegen met behulp van Adobe Acrobat. Handig van Drukland.be!

Pdf samenvoegen handleiding

Pdf-bestanden samenvoegen.

Download handleiding


Adobe Acrobat

Adobe Acrobat, niet te verwarren met Adobe Reader, is het software programma van Adobe waarin u pdf-bestanden kunt bewerken, wijzigen en maken. Adobe Acrobat is echter niet gratis, zoals Adobe Reader. U kunt echter wel een gratis proefversie downloaden. In de handleiding en instructievideo op deze pagina, leggen we uit hoe u met Adobe Acrobat meerdere pagina's tot een pdf kunt samenvoegen.


Wanneer dienen losse pagina's in één bestand aangeleverd te worden?

Bij het drukken van brochures en boeken is het nodig dat alle pagina's in één pdf-bestand zijn samengevoegd, op de juiste volgorde. Op deze volgorde worden de brochures gedrukt, beginnend bij de voorpagina van de kaft, eindigend met de achterkant van de kaft.


Geen beschikking over Acrobat?

Heb je geen beschikking over Acrobat? Dan kan je het beste kiezen voor drukwerk online ontwerpen. Het is mogelijk eigen foto's en afbeeldingen te gebruiken. Het online ontwerpen van het drukwerk is eenvoudig, snel en bovendien hoeft je geen rekening te houden met het samenvoegen van bestanden.


Overige handleidingen

Bekijk alle handleidingen van Drukland.be voor meer informatie over:


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00