Dé social media inhaakkalender 2020

Mensen vinden het leuk als merken inhaken op actuele gebeurtenissen. Wij helpen je hier een handje bij door helemaal gratis een inhaakkalender beschikbaar te maken met meer dan 200 inhaakmomenten! Onze inhaakkalender kan vervolgens makkelijk als poster of brochure worden besteld.

Voordelen inhaakkalender

Direct te downloaden

100% gratis

200+ populaire inhaakdata


Een inhaker, wat is dat?

Een inhaker is een vorm van marketing dat tegenwoordig voornamelijk plaatsvindt op social media. Het idee is dat je jouw merk of product koppelt aan een (actuele) gebeurtenis om zo mee te liften op de aandacht van deze gebeurtenis, met als doel meer publiciteit te krijgen. Doordat berichten op social media makkelijk gedeeld kunnen worden kunnen er in korte tijd veel mensen worden bereikt.


Inhaakkalender downloaden

De inhaakkalender van Drukland.be is beschikbaar in Drukland-stijl en in een neutrale stijl. Beide versies zijn te downloaden als maandkalender met 1 pagina per maand en als jaarkalender op A0-formaat.

Drukland-versie

Download maandkalender Download jaarkalender

Neutrale versie

Download maandkalender Download jaarkalender

De inhaakkalender gebruiken

Allemaal leuk en aardig zo'n inhaakkalender, maar hoe zet je die nu daadwerkelijk in? Hieronder geven je een aantal tips om je op weg te helpen.

Maak een contentkalender zodat je precies weet wanneer je iets gaat plaatsen, wat je gaat plaatsen en welke kanalen je daarvoor inzet.

Niet alle inhaakmomenten passen even goed bij jouw merk. Wees daarom selectief en kies alleen de inhakers die aansluiten bij jouw bedrijf.

Wees creatief! Het gaat erom dat jouw inhaker zoveel mogelijk wordt gedeeld en geliked. Het moet dus opvallen tussen al die andere posts.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00