Dé social media inhaakkalender 2024

Inspelen op actuele gebeurtenissen of speciale dagen is een relatief eenvoudige maar zeer effectieve manier om jouw doelgroep te bereiken. Veel van deze dagen zijn jaarlijks terugkerende dagen en hebben wij speciaal voor jou op onze gratis inhaakkalender 2024 gezet. Het downloaden van de kalender is helemaal gratis. Bestel jouw inhaakkalender direct als A0-poster of brochure en mis geen inhaakmoment meer!

Voordelen inhaakkalender

Direct te downloaden

100% gratis, zonder te registreren

200+ populaire inhaakdata


Gratis marketing inhaakkalender downloaden

Je kunt nu de inhaakkalender voor 2024 eenvoudig downloaden. Helemaal gratis en je hoeft je nergens te registreren of voor aan te melden. Er zijn twee versies van de inhaakkalender: eentje in de stijl van Drukland.be en een neutrale versie. Wil je een overzicht per maand of juist een groot beeld van de inhaakmomenten van het hele jaar? Ook dat kies je zelf!

Drukland.be-versie

Download maandkalender Download jaarkalender

Neutrale versie

Download maandkalender Download jaarkalender

Wat is een inhaker?

We hebben het wel steeds over een inhaakmoment, maar wat is een inhaker nu eigenlijk? Een inhaker is een vorm van marketing dat je voornamelijk terugziet op social media. Door in te haken op een bepaalde dag of een gebeurtenis probeer je - vaak op een ludieke manier - onder de aandacht te komen en zo meer publiciteit te krijgen. Het is de kunst om een bericht te creëren dat vaak gedeeld wordt en, als het even meezit, viral gaat.


De inhaakkalender 2024 gebruiken

En dan heb je zo’n inhaakkalender, wat dan? Wij helpen je graag een beetje op weg met een paar tips!

Het voordeel van een inhaakkalender is dat je van voren goed kunt plannen. Met een contentkalender bepaal je (ver) van te voren wat je wanneer waar plaatst. Lekker duidelijk voor iedereen!

Er zijn zo ontzettend veel inhaakmomenten, dat je keuzes moet maken. Wat past goed bij mij? En waar kan ik wat mee? Het meedoen om het meedoen is geen goed idee. Zorg dat je iets te vertellen of te delen hebt.

Een inhaker is hét moment om de creativiteit de vrije loop te laten. Je wilt een inhaker versturen die uniek en leuker dan de andere berichten is. Met als ultieme doel natuurlijk viral gaan.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00