Flyers spoed

Binnen 24 uur op de mat

Moet het snel én goed kies dan voor onze flyers in spoed. Zijn je flyers (onverwachts) opgeraakt? Heb je flyers spoed nodig voor last-minute promotie? Moet je een deadline halen? Of ben je simpelweg vergeten om eerder te bestellen… Met onze spoed flyers krijg je dezelfde kwaliteit drukwerk als je van Drukland.be gewend bent, maar dan binnen 24 uur in huis.

Wat moet ik doen voor flyers spoed?

Om de kwaliteit van flyers die in spoed besteld zijn te kunnen garanderen - en teleurstellingen te voorkomen - maken we gebruik van een aantal aanleverspecificaties. Zorg er ook voor dat je de werktekening volgt, zodat we jouw bestand direct in productie kunnen nemen zodra de betaling in goede orde is ontvangen. Voor flyers met spoed raden we aan om te kiezen voor een snelle betaalmethode, zoals iDEAL, creditcard of PayPal.

Hulp bij het aanleveren

Heb je hulp nodig bij het aanleveren van jouw bestand volgens de aanleverspecificaties? Onze ervaren dtp'ers zitten voor je klaar! Als je kiest voor een extra bestandscontrole, dan controleren we of je bestand geschikt is om te drukken. Zonder zorgen je drukwerk binnen 24 uur in huis!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00