Enveloppen met logo bedrukken en bestellen

enveloppen met logo bedrukken

Brieven verzenden in blanco enveloppen kan altijd nog. Kom professioneel voor de dag met enveloppen bedrukt met jouw huisstijl. Je bestelt bedrukte enveloppen met logo het voordeligst bij Drukland.be. Van grote enveloppen met venster tot kleine vierkante enveloppen geschikt voor ansichtkaarten, wij staan voor jou klaar om diverse formaten witte en biotop enveloppen met logo te bedrukken.


Goedkoop enveloppen met logo bestellen

Drukland.be heeft een uitgebreid assortiment aan enveloppen. Je stelt zelf jouw ideale envelop samen. Als eerste maak je de keuze uit het formaat. Wil je een ongevouwen brief op A4 formaat verzenden? Een C4 of EA4 envelop is hier perfect voor. Liever een gevouwen A4 versturen? Van een C5 envelop tot een C5/6, EA5 of EA5/6 envelop: voor iedere gevouwen A4 is er een perfecte envelop. Naast het formaat bepaal je zelf of je voor vensterenveloppen gaat of voor enveloppen zonder venster.

De meeste formaten hebben we beschikbaar in 2 materialen: witte enveloppen en biotop enveloppen met logo. De witte enveloppen zijn verkrijgbaar in 80, 90, 100 en 120 grams materiaal, afhankelijk van het gekozen formaat, en hebben het FSC logo. De biotop enveloppen zijn gemaakt van afvalhout. Hierbij worden geen witmakers gebruikt en zo komen de biotop enveloppen aan hun een lichtgele, crème uitstraling. Biotop enveloppen met logo bedrukken we op 90 en 120 grams materiaal, wederom afhankelijk van het gekozen eindformaat.

Enveloppen formaten

Je vindt bij Drukland.be enveloppen van diverse formaten. Hieronder staat een overzicht van alle beschikbare enveloppen.

Striplock Gom Materiaal
C4 formaat
A3 formaat
A4 formaat
120 grams wit
120 grams biotop
C5 formaat
A5 formaat
90 grams wit
90 grams biotop
C6 formaat
A6 formaat
80 grams wit
C5/6 formaat 80 grams wit
EA4 formaat
A3 formaat
A4 formaat
120 grams wit
EA5 formaat
A5 formaat
90 grams wit
90 grams biotop
EA5/6 formaat 80 grams wit

Enveloppen met logo bedrukken

Wij kunnen logo enveloppen op 3 manieren drukken: digitaal, offset en PMS. Jij bepaalt bij Drukland.be zelf op welke manier jouw enveloppen gedrukt worden. Kies je voor digitaal (kleine oplages) of offset (grote oplages) drukwerk? Deze twee drukmethoden zijn op basis van full colour. Een full colour bedrukking houdt in dat alle kleuren worden gemengd aan de hand van 4 basiskleuren (CMYK). Deze 4 basiskleuren zijn cyaan, magenta, geel en zwart. Zoek je de voordeligste manier van enveloppen drukken? Je kunt dan het beste voor een full colour bedrukking kiezen. Doordat alle kleuren uit jouw ontwerp gemengd worden op basis van 4 kleuren, kan er een klein kleurverschil ontstaan tussen drukgangen. Is het erg belangrijk dat jouw enveloppen altijd met identieke kleuren worden gedrukt? Dit kunnen wij realiseren door middel van een PMS bedrukking. Bij PMS drukken worden de kleuren van jouw ontwerp speciaal voor jouw bestelling gemengd. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de kleuren bij elke drukgang exact hetzelfde zijn.

Bestand envelop met logo aanleveren

Het aanleveren van een drukbestand voor een envelop met logo is bij Drukland.be erg gemakkelijk. Je kunt jouw reeds opgemaakte drukbestand snel uploaden in onze uploadtool. In de tool kun je het bestand eventueel nog naar wens op de envelop plaatsen, en klaar ben je! Heb je nog geen drukbestand voor jouw enveloppen met logo? Geen zorgen, in onze ontwerptool kun je eenvoudig vormgeven aan jouw professionele enveloppen.

Enveloppen bedrukken

We raden aan om bij het bestellen van enveloppen rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

  • Enveloppen zijn altijd voorzien van plaknaden. Deze plaknaden kunnen licht zichtbaar worden bij volvlak bedrukkingen.
  • Onze digitale enveloppen kunnen niet aflopend bedrukt worden. 5 mm rondom de envelop kan niet bedrukt worden.
  • Bij het offset drukken hebben onze persen grijperswit nodig. Dit betekent dat 10 mm vanaf de bovenzijde niet bedrukt kan worden.
  • Onze offset enveloppen kunnen aflopend bedrukt worden.
  • Bestel je een envelop met venster? 2 mm rondom het venster kan niet worden bedrukt.
  • Houdt er in het ontwerp rekening mee dat rechtsboven genoeg ruimte overblijft voor eventuele frankering van de envelop.
bedrukbaar gebied digitale enveloppen Bedrukbaar gebied envelop digitaal
  • 2 mm rondom venster onbedrukt
  • 5 mm rondom envelop onbedrukt
bedrukbaar gebied offset enveloppen Bedrukbaar gebied envelop offset
  • 2 mm rondom venster onbedrukt
  • 10 mm grijperswit (zie werktekening voor positie)

Striplock- of gomsluiting

striplocksluiting

Striplocksluiting populair

Enveloppen met een striplocksluiting hebben een strip die je gemakkelijk kunt verwijderen om de envelop dicht te plakken. Dit is de makkelijkste manier van sluiten.

gomsluiting

Gomsluiting

Een gomsluiting is de traditionele manier van sluiten. Hierbij moet de klep nat gemaakt worden om deze dicht te plakken. Bij machinale verwerking is deze manier van sluiten vaak nodig.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00