Altijd gratis verzending
Boeken

Hardcover boek drukken

De goedkoopste van België!

Een hardcover boek drukken doe je voordelig en snel bij Drukland.be. Doordat je kiest uit één van de vele formaten, papiersoorten, afwerkingen en aantal pagina’s stel je eenvoudig jouw ideale boek samen. Al jouw drukwerk maken wij helemaal zelf. Hierdoor profiteer je altijd van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijzen!

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Staand of dwars:

Kies hier of u de pagina's staand of liggend wilt hebben.

Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover:

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal pagina's :

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
boeken

Hardcover boeken laten drukken

Met het hardcover boeken laten drukken bij België kies je voor een zeer ervaren bedrijf. Dagelijks produceren wij honderden boeken voor net zoveel tevreden klanten. Doordat wij de volledige productie in eigen huis hebben, hebben wij volledige controle over het hele proces. Dit zorgt ervoor dat wij de hoogste kwaliteit leveren tegen de scherpe prijzen die je gewend bent van ons. Daar komt nog eens bij de de levertijden erg kort zijn. Jij hoeft dus nooit lang te wachten op jouw eigen hardcover boek!

 • Verschillende formaten
 • Al vanaf 5 stuks
 • Cover altijd met extra afwerking

Bestel boeken

Wat is een hardcover?

Er zijn ontzettend veel doeleinden waarvoor je dit kunt gebruiken. Door de luxe uitstraling van de kaft, weet je zeker dat je altijd een goede indruk maakt. Of het gaat om een rapport, een verslag, een productcatalogus of een fotoboek: Met een hardcover steel je altijd de show.

Wat kenmerkend is voor een hardcover boek, is de harde kaft. Deze zorgt ervoor dat het een erg stevig product wordt, dat niet zomaar gevouwen of gebogen kan worden. Hierdoor is het dé ideale manier om momenten, herinneringen of juist producten te bundelen. Ziet het al: je kunt er hier alle kanten mee uit!

Een hardcover boeken drukken wij al vanaf 40 pagina’s. Vervolgens loopt het pagina aantal in sprongen van 4 op tot maximaal 196. Doordat wij digitaal kunnen drukken, kiest u ook eenvoudig voor een kleine oplage. Het is zelfs mogelijk om voor 50 stuks te gaan. Op die manier kiest iedereen voor een boek met een oplage en specificaties naar eigen wensen.

Op zoek naar boek met een zachte kaft? Dan is een softcover boek drukken een goede optie voor jou!

Er zijn verschillende formaten waar je uit kunt kiezen:

 • A4 staand - 29,7 x 21 cm
 • A5 staand - 21 x 14,8 cm
 • A5 liggend - 14,8 x 21 cm
 • Vierkant - 20 x 20 cm

Wat kost een hardcover boek?

Een hardcover boek hoeft helemaal niet duur te zijn. Doordat wij de productie volledig in eigen huis hebben, kunnen wij deze zeer voordelig aanbieden. Je stelt zelf heel eenvoudig het product samen waar jij naar op zoek bent. De kosten zijn afhankelijk van de opties waar je voor kiest. Hierbij hebben keuzes in papiersoort, het aantal pagina’s, het formaat en de afwerking een grote invloed.

Valt jouw drukwerk onder periodiek drukwerk? Dit is het geval als het minimaal drie keer per jaar verschijnt en verspreid wordt. Hiervoor geldt een BTW percentage van 9%. Om dit toe passen, kun je contact met ons opnemen.

Materialen en afwerkingen

 • 90 gram Natural
 • 90 gram Ivory
 • 100 gram mat mc
 • 120 grams lasergeschikt bankpost
 • 135 gram mat mc
 • 170 gram mat mc
 • 100 gram glans mc
 • 135 gram glans mc
 • 170 gram glans mc
 • 170 gram recyclingpapier

De mc (machine coated) papiersoorten zijn gestreken en hierdoor niet goed beschrijfbaar. Doordat het recycling een open structuur heeft, kan hier wel eenvoudig op geschreven worden met pen of papier. Ook de papiersoorten Natural en Ivory zijn goed beschijfbaar.

Voor de cover wordt altijd hetzelfde materiaal gebruikt. Dit is een dik en stevig karton. Voor een duurzaam en langdurig gebruik wordt hierover een glans laminaat of een mat laminaat aangebracht. Dit zorgt naast extra bescherming ook voor hoogwaardige en chique uitstraling.

Hardcover boek drukken met een correct drukbestand

Voor het drukken van een hardcover boek is een goed drukbestand nodig. Net als bij de andere boeken, geldt dat je dit in twee delen aanlevert: een cover en het binnenwerk apart van elkaar. Hierbij telt de cover voor 4 pagina’s, waarvan de buitenkant inclusief rug bedrukt wordt met jouw ontwerp. Een boek van 64 pagina’s heeft dus 60 pagina’s binnenwerk. Wanneer je alle gewenste opties selecteert, krijg je automatisch een werktekening te zien met alle formaten. Een hardcover boek drukken wordt zo voor ieder makkelijk!

hardcover

Binnenwerk

Voor de pagina’s van het binnenwerk raden wij aan om de binnenste 5 mm van de pagina vrij te houden van drukgegevens. Door de inkt hecht de lijm minder goed aan de pagina’s waardoor de binding minder lang mee kan gaan. Het gaat om de 5 mm aan de rugzijde van de pagina.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00