Altijd gratis verzending
Blind ophangsysteem

Dibond met blind ophangframe

De goedkoopste van België!

Jouw foto, afbeelding of eigen ontwerp op dibond laten bedrukken en deze ook nog eens blind ophangen? Dan ben je bij Drukland.be aan het juiste adres! Bestel dibond met een blind ophangsysteem en je hebt jouw kunstwerk in een mum van tijd aan de muur hangen. Te bestellen in eigen maat en zoals je van ons gewend bent, supersnel in huis!

Lees meer


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies een accessoire:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
Dibond met ophangframe

Goedkoop dibond met ophangsysteem bedrukken

Laat jouw allermooiste foto op dibond bedrukken en bestel deze in combinatie met een blind ophangsysteem. Met het blind ophangframe krijgt jouw foto een luxe uitstraling en hangt deze als nooit tevoren! Het aluminium frame, die aan de achterzijde gemonteerd wordt, heeft een dikte heeft van 8 mm. Hierdoor komt de dibond plaat een stukje van de muur en krijgt het een zwevend effect. Ook is het frame dan niet te zien aan de voorzijde.

  • Eigen formaat mogelijk
  • Rechtstreeks op de plaat bedrukt
  • Met een blind ophangsysteem

Bestel dibond met blind ophangsysteem

Dibond bedrukken met foto

Wij bieden drie soorten dibond aan. Deze hebben een stevige kunststof kern en een aluminium toplaag waarop geprint wordt. Dit zorgt voor een sterk plaatmateriaal, maar ook dat dibond relatief laag in gewicht is. Dibond zelf is voor zowel buiten als binnen geschikt. Combineer je dibond met een blind ophangsysteem, dan raden wij binnengebruik aan.

Maak dibond helemaal af met een premium laminaat! Ons premium laminaat is van polymeer kwaliteit en is geschikt voor langdurig gebruik. Het premium laminaat is verkrijgbaar met een mat of een glas afwerking. Beide afwerkingen beschermen deels tegen krassen en andere beschadigingen.


dibond met blind ophangsyteem bestellen

Wit of aluminium

Wij hebben 2 soorten dibond, beide hebben een kunststof kern en een witte of brushed aluminium laag waarop geprint wordt.

Dibond wit

Wit

  • 4/0 of 4/4 bedrukt
  • 3 of 6 mm dik
  • 4317 of 8160 g/m2
Dibond aluminium

Brushed aluminium

  • 4/0 bedrukt
  • 3 mm dik
  • 4623 g/m2

Blind ophangsysteem van aluminium

Met het blind ophangsysteem van Drukland.be hang je gemakkelijk verschillende soorten plaatmaterialen op. Doordat het frame een dikte heeft van 8 millimeter komt de plaat een beetje van de muur af te staan. Hierdoor zul je het frame niet zien en wordt er tegelijkertijd een mooi schaduweffect gecreëerd.

Dibond blind ophangen

Bij het ophangsysteem sturen wij bijbehorende hoeken mee. De hoekjes zorgen voor extra stevigheid en draagkracht van het frame. Daarnaast zijn deze handige hoekjes voorzien van ribbels, waarmee je tot 6 millimeter kunt corrigeren en er gemakkelijk voor kunt zorgen dat alles waterpas hangt. De hoekjes zijn zelfs voorzien van hulplijntjes, zodat je precies weet waar de boorgaten geplaatst mogen worden. Naast de hoekjes wordt er een alcohol schoonmaakdoekje met het frame geleverd en natuurlijk een heldere instructie voor montage.

Goed om te weten: Als je een ophangsysteem in combinatie met dibond, forex of plexiglas bestelt, dan wordt het ophangsysteem 10 centimeter rondom kleiner geleverd. Bijvoorbeeld, een plexiglas van 100 x 100 centimeter wordt geleverd met een ophangframe van 80 x 80 centimeter.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00