Altijd gratis verzending
Vlaggen

Bootvlag bedrukken met eigen ontwerp

De goedkoopste van België!

Goedkope bootvlaggen nodig? Bij Drukland.be kun je eenvoudig je bootvlag bedrukken met eigen ontwerp. Jouw bootvlag drukken we full colour op sterk polyester vlaggenstof in jouw favoriete vorm: rechthoek of puntformaat. Een bootvlag maken we voor iedereen. Met ieder ontwerp. Een vlag van België, Vlaanderen, Limburg of een andere provincie? Wij bedrukken bootvlaggen altijd razendsnel!

Lees meer

Benieuwd hoe wij een bootvlag bedrukken? Bekijk onze video!


Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
bootvlag bedrukken

Goedkope bootvlaggen bedrukken

Een bootvlag is, zoals de naam al zegt, perfect om te bevestigen aan je boot. Onze bootvlaggen worden ook wel watersportvlaggen of bootvlaggetjes genoemd. Een bootvlag bedrukken we met jouw eigen ontwerp enkelzijdig full colour.

  • Kies uit 3 formaten
  • Eigen aantal mogelijk
  • Gedrukt op sterk 110 grams polyester

Bestel bootvlaggen

Bootvlag laten maken op stevig polyester

Een bootvlag maken we altijd enkelzijdig. Ons polyesterdoek heeft een doordruk van 95%. Dit betekent dat jouw ontwerp aan de achterkant in spiegelbeeld ook voor 95% zichtbaar is. Het verschil tussen basic en premium vlaggendoek is dat de premium variant een gatenstructuur heeft en hierdoor beter wind doorlaat en minder snel scheurt. Een bootvlag laten maken en bestellen gaat erg eenvoudig. Kies je gewenste formaat en materiaal en klaar is Kees!

Let op: De bedrukte bootvlaggen zijn bestand tegen maximaal windkracht 6. Bij een hogere windkracht kunnen er beschadigingen optreden.

Bootvlag eigen ontwerp

Een bootvlag met eigen ontwerp laten bedrukken is bij ons makkelijk om te doen. In onze gratis ontwerptool kan je namelijk je eigen afbeeldingen en tekst toevoegen. We bedrukken alles. Het logo van je favoriete voetbalclub, de vlag van je stad of een ander ontwerp, het kan allemaal. Als je helemaal blij bent met je ontwerp en deze hebt goedgekeurd, gaan we je bootvlag maken!

Afmetingen bootvlaggen

Hieronder staat in een handig overzicht aangegeven welke formaten beschikbaar zijn voor de bootvlaggen.

Hoogte Breedte Werktekening
Small 30 cm 40 cm

Bekijk

Medium 40 cm 60 cm

Bekijk

Large 50 cm 75 cm

Bekijk

Afwerking bootvlaggen

Bootvlaggen noemen we ook wel driehoeksvlaggen, vanwege de vorm van de vlag. We werken een zijde af met een stevige band die aan de bovenzijde een lus bevat en onderaan een koord. Hiermee bevestig je de vlag eenvoudig aan een vlaggenstok. De band plaatsen we standaard aan de linkerzijde van de vlag. Bootvlaggen worden niet omgezoomd.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00