A1 posters

Goedkope A1 poster bestellen

Een A1 poster (594 x 840 mm) is grofweg drie keer zo lang en drie keer zo breed als een A4 poster. Het is een handzamer formaat dan bijvoorbeeld de extra grote A0 poster en daardoor ook geschikt voor in een kliklijst. Wat is er nu belangrijk als je een poster wilt bestellen? Het papier moet van degelijke kwaliteit zijn (niet snel scheuren) en de bedrukking natuurlijk ook. Maar het moet vooral ook betaalbaar zijn. Onze posters hebben daarom een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  • Altijd gratis verzending
  • Spoedlevering mogelijk
  • Online ontwerpen
A1 posters bestellen »

A1 poster in grote of kleine oplage

Als je veel posters nodig hebt, dan is offset drukwerk de voordeligste keuze. De oplage start bij 50 exemplaren en is per 50 stuks extra steeds aantrekkelijker geprijsd. Je hebt dan namelijk geen opstartkosten meer (het correct afstellen van de drukpers). Voor goedkoop drukwerk ben je bij ons dus zeker aan het juiste adres. Maar bij Drukland vinden we dat een kleine oplage ook betaalbaar moet zijn. Daarom kun je via digitale druk de A1 poster ook per stuk bestellen, wederom met voordelige staffelprijzen. Wil je reclame maken voor bijvoorbeeld je winkel? Bestel dan direct een bijbehorend stoepbord. Een eenmalige investering waarbij je telkens een andere poster kunt bestellen slechts enkele euro's per stuk!

blueback posters

A1 poster met blueback

Blueback posters zijn minder doorschijnend en daardoor geschikt om op bijvoorbeeld ramen te plakken. De blueback posters zijn sowieso geschikt om te plakken; ook met lijm is dit de beste keuze. De licht geruwde achterkant hecht namelijk beter op diverse oppervlakten. A1 posters worden enkelzijdig full colour bedrukt. We hebben geen aparte prijs voor zwart-wit affiches, simpelweg omdat onze full colour prijs al de beste is! Je kunt natuurlijk wel een zwart-wit ontwerp aanleveren.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00