rollup banner cassette

Rollup banner cassette

Drukland.be is dé leverancier van rollup banners: we bieden namelijk hoge kwaliteit voor een superscherpe prijs. Je hebt al een rollup banner cassette voor € 39! Het gaat hierbij om de basic rollup banner cassette, maar zo basic is deze uitvoering eigenlijk niet eens want je krijgt er een luxe draagtas bij. De banner is hierdoor eenvoudig op te zetten én te vervoeren. We leveren de roll-up banners in drie formaten: 85 x 205 cm, 100 x 205 cm en 120 x 205 cm.

  • Altijd gratis verzending
  • Spoed levering mogelijk
  • Veel formaten en uitvoeringen beschikbaar
Rollup banners bestellen »

Promotie via een rollup banner cassette

Een rollup banner wordt vaak gebruikt als aankleding van een beursstand. We hebben hiervoor ook aantrekkelijk geprijsde presentatiewanden. Je kunt een rollup banner natuurlijk ook inzetten om je klanten te informeren over lopende acties of voor een goede eerste indruk bij de entree van je winkel of kantoor. Je bent tenslotte geheel vrij in het aan te leveren (full colour) ontwerp!

Luxe rollup banner cassette

Naast de breedte van de banner, kun je ook kiezen uit verschillende uitvoeringen. Als je van plan bent om de rollup banner vaker te gebruiken, kies dan voor een premium cassette. Deze cassettes hebben namelijk een langere levensduur dan de basic cassette.

Aanleveren van bestand(en)

Voor een rollup banner cassette werkt het aanleveren van een bestand hetzelfde als voor ons papieren drukwerk. Download (of bekijk) de werktekening voor de tekstmarge en afloop van het formaat banner dat je wilt bestellen. Zorg er bovendien voor dat je bestand aan de aanleverspecificaties voldoet. Pas het aantal ontwerpen dan aan in je winkelwagentje. Je kunt voor elk ontwerp een apart bestand (ontwerp) uploaden.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00