Altijd gratis verzending
Laptop stickers

Laptop sticker met eigen foto maken

De goedkoopste van België!

Kan jouw laptop wel een persoonlijk tintje gebruiken? Bij Drukland.be kun je een laptop sticker met eigen foto maken. Hiervoor lever je zelf het gewenste ontwerp aan. Liever geen foto, maar wel een logo, tekst of ander design? Het is helemaal aan jou. Persoonlijker kan bijna niet! Plak de sticker op de achterkant van je laptop en je uitzicht is voorgoed veranderd.

Lees meer

Inspiratie nodig? Bekijk dan onze laptop sticker designs.


Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.
laptop sticker eigen foto

Laptop sticker eigen foto

Grijs of zwart, dat zijn de kleuren van de meeste laptops. Nogal saai voor een apparaat dat door veel mensen toch dagelijks gebruikt wordt. Leuker is het dan om er iets persoonlijks van te maken! De laptop stickers van Drukland.be zijn daar ideaal voor! Stevige laptop stickers met je eigen foto of ontwerp, snel en voordelig besteld!

  • Geschikt voor alle laptops
  • Mat of glans laminaat
  • Spoedlevering mogelijk

Bestel laptop stickers

Goedkoop laptop stickers ontwerpen

Maakt jouw bedrijf veel gebruik van laptops? Dan kun je heel eenvoudig een laptop sticker ontwerpen met jouw bedrijfslogo of slogan. Straalt extra professionaliteit uit en vergroot de naamsbekendheid ook nog eens. Maar ook een algemeen ontwerp of misschien wel een mooie (vakantie)foto. Dat is het voordeel van de laptop stickers van Drukland.be: jij bepaalt met je ontwerp wat er gedrukt wordt!

Laptop stickers plakken op laptop

Voor het mooiste eindresultaat zorg je ervoor dat je laptop schoon en droog is. Zeker voor de grotere stickers is het belangrijk dat je vanuit 1 zijde of hoek begint. Dus niet de hele sticker in één keer opplakken. De kans op luchtbellen onder sticker is dan erg groot. Vanuit die ene hoek of zijde kun je de sticker verder opplakken en druk je met een rakel eenvoudig de lucht onder de sticker weg. Heb je een laptop met een bolle achterkant? Bij een laptop met een bolle achterkant gaat het plakken iets lastiger, omdat het materiaal niet rekbaar is. We raden aan om de sticker bij een laptop met bolle achterkant niet tot de rand te plakken.

Let op: wil je de laptop sticker na een tijdje aanpassen of verwijderen? Haal de sticker voorzichtig en langzaam van de laptop af. Op deze manier voorkom je lijmresten die achterblijven.

De formaten waar je uit kunt kiezen, zijn algemene formaten. Aangezien geen laptop hetzelfde is, kan het zijn dat het formaat niet exact overeenkomt met jouw laptop. Zelf kun je met een scherp mesje of een schaar de sticker eenvoudig op maat maken. Zo past de laptopsticker altijd op jouw laptop!Formaat laptop sticker Aanleveren

Laptop sticker 15.6 inch

laptop stickers
41,5 x 24,5 cm Werktekening
Template

Laptop sticker 14 inch

laptop stickers
34 x 22,4 cm Werktekening
Template

Laptop sticker 13 inch

laptop stickers
32,5 x 21,5 cm Werktekening
Template

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00