tickets pretpark

Wat kun je allemaal met tickets?

Ga je naar een festival, de film of lekker op vakantie? Dan kom je pas binnen als je een ticket laat zien! Hoewel polsbandjes tegenwoordig enorm populair zijn, wordt er vaak nog voor een ticket gekozen. Ze zijn namelijk gemakkelijk te scannen bij de toegangscontrole en leuk als uitnodiging voor je evenement of feest. Op zoek naar bekende voorbeelden? Je vindt ze in dit blog!

tickets concert verzameling

Controleren maar

De belangrijkste info die op een ticket staat is vaak de naam van het evenement én de datum. Vaak kiezen organisaties voor een ticket met een afscheurstrook. Hierdoor kan de medewerker bij de toegangsspoortjes eenvoudig een deel van het ticket afscheuren en kan de feestganger snel doorlopen. Ook wordt vaak gekozen voor een genummerd ticket met eventueel een streepjescode. Hierdoor kan het ticket worden gescand. Deze tickets zie je vaak bij luchtvaartmaatschappijen, omdat deze controle natuurlijk aan strenge veiligheidseisen moet voldoen.

vliegtickets

Tickets in je boek

Heb jij al veel van de wereld gezien? Hoe leuk is het dan als je je tickets bewaart? Zo kun je bijvoorbeeld een verzamelboek maken met al je tickets erin. Leuk om nog eens terug te kijken op een regenachtige zondagmiddag. Natuurlijk maak je ook op je vakantiebestemming veel foto's. Laat je die foto's afdrukken en plak je ze in een boek? Ook hieraan kun je de tickets toevoegen als aanvulling. Kortom, er is van alles mogelijk met tickets :)

verzamelboek

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met briefpapier kan doen. Veel plezier!

Tags: tickets, entreekaarten, afscheurstrook

04-08-2016
 
 

Reacties