Ronde stickers korting

Wat kun je allemaal met ronde stickers?

Stickers plakken is korting pakken. Het is een slogan die je vaak ziet en hoort in commercials, maar ook als je bijvoorbeeld lekker aan het winkelen bent. Ronde stickers zijn dan ook erg gewild bij de winkelier. De detailhandel gebruikt ronde stickers vaak voor actieperiodes. Zo vind je de stickers vaak terug in de supermarkt met bijvoorbeeld een kortingspercentage erop gedrukt. Kledingwinkels gebruiken in de sale ook nog wel eens verschillende kleuren stickers zonder bedrukking. Een groene sticker betekent dan bijvoorbeeld 20% korting en rood staat voor 50%. Dat wordt zoeken naar de rode kleur ;-)

Ronde stickers etiket

Stickers als etiket

Met deze lekkere temperaturen krijg je al snel zin in een lekker fris biertje. Al eens goed het etiket van een biertje bekeken? Dan zie je dat ook op bierflesjes (ronde) stickers worden geplakt. En maak maar eens een rondje door de fruitafdeling van de supermarkt. Zeker weten dat bijna elk fruit een klein stickertje bevat. Het verschil met de bierflesjes is dat hierbij een andere lijmbinding wordt gebruikt omdat je natuurlijk geen lijm wilt proeven als je een hap van je appel neemt.

Ronde stickers appel

Stickers op auto's

Trots op je vaderland? Dan plak je toch gewoon een sticker op je autoruit! Vrij regelmatig zie je ze dan ook nog rijden: auto's met een sticker met de letters NL of BE. Maar ook op de buitenlandse wegen zie je nog wel eens stickers op auto's. Dit heeft te maken met de vignetplicht. Als je bijvoorbeeld in Zwitserland rijdt en je hebt niet de juiste sticker op je voertuig, dan kun je een hoge boete krijgen. Gewoon lekker blijven plakken dus!

Ronde stickers autoraam

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met dibond kunt doen. Veel plezier!

Tags: ronde stickers, etiketten, korting

09-06-2016
 
 

Reacties