presentatie

Wat kun je allemaal met presentatiemappen?

Heb jij een eigen bedrijf en kom je vaak persoonlijk met klanten in contact? Dan beschik je vast ook over je eigen presentatiemappen. Omslagen zijn namelijk ideaal om leaflets in te steken of bijvoorbeeld contracten en offertes. Hoe je kunt uitpakken met presentatiemappen? Je leest het in dit blog!

presentatiemappen

Ontwerp verschillende mappen

De meeste presentatiemappen zijn bedrukt in de eigen huisstijl, dus voorzien van het logo van het bedrijf. Maar je kunt ook voor bepaalde gelegenheden kiezen voor een uniek ontwerp. Heb jij bijvoorbeeld een eigen kledinglijn? Dan kun je twee aparte presentatiemappen laten drukken: één voor je zomercollectie en één voor de winter. Zo haak je meteen in op het seizoen en is het bovendien ook voor jezelf overzichtelijk wat in welke map zit.

presentatiemappen huisstijl

Mooi én praktisch

Naast een gaaf ontwerp kun je de omslag ook nog eens mooi laten afwerken. Zo kun je de map bijvoorbeeld laten voorzien van een UV lak hoogglans of een mat folie. Maar je kunt ook een element extra laten opvallen door te kiezen voor een spot UV lak. Gaaf! Al kan de buitenkant er nog zo gelikt uit zien, het moet natuurlijk wel praktisch zijn. Wij kunnen de presentatiemap op verschillende manieren stansen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit verschillende aantallen kleppen of één afsluitklep. Ook hier geldt: de mogelijkheden zijn eindeloos!

presentatiemappen vergadering

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met boekenleggers kan doen. Veel plezier!

Tags: presentatiemappen, stansen

18-08-2016
 
 

Reacties