flyers

Wat kun je allemaal met flyers?

Sta je binnenkort op een beurs of wil je graag je productaanbod of dienstverlening onder de aandacht brengen? Dan is het altijd handig om flyers in huis te hebben! Een flyer is meestal een A5'je en enkel- of dubbelzijdig bedrukt. Omdat het een klein handig blaadje is, zijn flyers ideaal om snel te verspreiden. Weten wat je allemaal kunt met flyers? Je vindt 't in dit blog!

aanplak

Plakken maar

De meeste flyers zijn enkelzijdig bedrukt. Dit heeft als voordeel dat je de flyer overal kunt neerleggen en alle informatie in één oogopslag zichtbaar is. Er staat namelijk niets op de achterzijde... Dit betekent ook dat je de flyer kunt ophangen of plakken. Niemand die informatie mist :)

hand

Ophangen en neergleggen

Omdat flyers licht zijn en een handzaam formaat hebben, kun je ze eenvoudig verspreiden en blijven ze al met een beetje lijm of een paar punaises hangen. Prik ze aan bomen, hang ze op informatieborden, leg ze op toonbanken neer of stop ze onder de ruitenwissers van geparkeerde auto's. Zeker weten dat jouw merknaam grootse aandacht krijgt. Flyeren maar!

flyers op auto

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met visitekaartjes kunt doen. Veel plezier!

Tags: flyers

06-10-2016
 
 

Reacties