canvas woonkamer

Wat kun je allemaal met canvas?

Bijna iedereen heeft er wel eentje in huis hangen: een canvas. Het drukken en bestellen van canvasdoeken is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Logisch ook, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan kunst op linnen aan de muur van je kantoor tot een mooie vakantiefoto op canvas in de babykamer. Op zoek naar voorbeelden? Je vindt ze in dit blog!

canvas woonkamer

Canvas in huis

Een canvasdoek staat erg leuk in je woonkamer. Heb je ergens een kale muur? Bestel dan een canvasdoek! Eigenlijk kun je alles kwijt op dat doek. Denk aan een leuk kiekje van jou en je gezin, een foto die je tijdens een verre reis hebt gemaakt of een mooi kunstwerk. Hang je het canvas in een kantoorruimte? Dan kun je natuurlijk ook een foto laten drukken die past bij je huisstijl of logo. Alles wat je maar wilt bedrukken is mogelijk!

canvas kantoor

Tuinposter

Is je tuin een beetje saai? Je vrolijkt je tuin eenvoudig op met een leuke tuinposter! Zo kun je heel eenvoudig die kale schutting opleuken of een verweerde muur er weer beter uit laten zien. Ook hierbij geldt dat je zelf de opdruk van je tuinposter kunt kiezen. Bijvoorbeeld een stel leuke koeien, een boeddhabeeld of juist fleurige bloemen. Ideaal is ook dat je deze geen water hoeft te geven ;-)

tuincanvas

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met posters kunt doen. Veel plezier!

Tags: canvas, inspiratie

23-06-2016
 
 

Reacties