afsprakenkaartjes maken

Afsprakenkaartjes maken

Afsprakenkaartjes maken kan heel eenvoudig bij Drukland.be. Afsprakenkaartjes, ook wel klantenkaarten genoemd, zorgen ervoor dat jouw klanten hun afspraak niet vergeten. Je bestaande klanten blijven gebonden aan jouw bedrijf. Daarnaast passen de afsprakenkaarten in de portemonnee van de klant, zodat jij altijd zichtbaar bent wanneer jouw klanten in hun portemonnee kijken. Bovendien is het helemaal niet duur om afsprakenkaartjes te maken.

  • Altijd gratis verzending
  • Spoed levering mogelijk
  • Online ontwerpen
Bestel afsprakenkaartjes »

Afsprakenkaartjes ontwerpen

Je kunt de afsprakenkaartjes zelf online ontwerpen bij Drukland.be. In onze online ontwerptool kun je zelf afbeeldingen (zoals logo's) en je persoonlijke gegevens toevoegen en op een simpele manier afsprakenkaartjes maken. Vergroot de loyaliteit van je bestaande klantenkring en ontwerp afsprakenkaartjes van Drukland.be.

Je gehele huisstijl ontwerpen

Naast afsprakenkaartjes, kun je bij ons ook terecht voor ander huisstijldrukwerk zoals briefpapier, enveloppen, pennen en compliment cards.

Afsprakenkaartjes drukken met een eigen ontwerp

Naast online afsprakenkaartjes maken, kun je ook met een eigen bestand afsprakenkaarten drukken. De afsprakenkaarten worden full colour gedrukt. Er zijn ook gevouwen afsprakenkaarten beschikbaar om met je eigen bestand te bestellen. Je kunt het bestand opmaken aan de hand van de werktekeningen die je ziet vlak voordat je een product aan je winkelwagen toevoegt.

 

0 producten € 0,00