A5 kaarten maken

afmetingen enveloppen

A5 kaarten hebben, de naam verklapt het al, het formaat van een A5: 14,8 x 21 cm. Kaarten op dit populaire papierformaat zijn half zo groot als het welbekende A4 formaat. Je kunt al jouw informatie gemakkelijk kwijt op deze handzame kaarten. Of je nou op zoek bent naar flyers, postkaarten of entreekaarten: je bestelt ze voordelig bij Drukland.be.


A5 kaarten met eigen ontwerp bestellen

Je kunt al jouw A5 kaarten laten drukken bij Drukland.be. Van enorme hoeveelheden tot enkele losse kaarten: wij drukken ze voor de laagste prijzen. Om jouw eigen ontwerp te laten drukken op A5 kaarten hoef je geen vormgever of professional te zijn: bij Drukland.be kan iedereen drukwerk bestellen. Het maken van een drukbestand is gemakkelijk in onze ontwerptool. Je voegt simpelweg afbeeldingen, foto’s en/of tekst toe, zet deze op de gewenste plek en klaar is je ontwerp! Maak je liever het ontwerp voor de kaarten in een eigen ontwerpprogramma? Je kunt uiteraard ook een eigen gemaakt bestand uploaden via onze uploadtool.

A5 kaarten drukken

Als je denkt aan A5 kaarten, denk je al snel aan postkaarten. Leuk als bijvoorbeeld een vakantiegroet, maar een ansichtkaart kan eigenlijk altijd. Direct jouw boodschap versturen? Het is nog leuker een kaart te ontvangen in een bedrukte A5 envelop!

Wil je een A5 kaart gebruiken als promotiemateriaal? Onze A5 flyers zijn hier ideaal voor. Met de keuze uit maar liefst 25 papiersoorten vind je bij Drukland.be het meest uitgebreide assortiment aan A5 flyers.

Kaarten kunnen natuurlijk ook entreekaarten zijn voor een evenement, festival of voorstelling. Drukland.be drukt jouw tickets op A5 formaat supersnel en voordelig. A5 tickets met een enkele of dubbele nummering, en optioneel met afscheurstrook. Gemaakt voor elk evenement!


Digitaal en offset

Tijdens het bestellen heb je de keuze uit twee druktechnieken, deze worden onder elkaar weergegeven als je het bestelproces hebt doorlopen. Hieronder zie je de eigenschappen van beide technieken.

Digitaal

  • Goedkoper bij kleine oplages
  • Geproduceerd met HP Indigo's
  • Uniek: gebruikt vloeibare inkt

Offset

  • Geschikt voor grote oplages
  • Gedrukt met de beste persen van Komori
  • De allerbeste kwaliteit

Ruime keuze in papiersoorten

Of je jouw drukwerk nou wilt laten drukken op recyclingpapier, mat of glanzend papier: wij hebben het allemaal. Van zwaar 350 grams papier tot licht 80 grams papier, de keuze is reuze. Er is 1 groot onderscheid te maken tussen de verschillende papiersoorten en dat is of het materiaal gestreken of ongestreken is.

  • Gestreken papier is glad en kan zowel een glanzende als matte uitstraling hebben. Je herkent gestreken papier bij ons aan de letters ‘mc’. Deze letters staan voor machine coated. Ons mc papier is maar liefst 3 keer gestreken.
  • Bij ongestreken papier zijn de papiervezels voelbaar. Hierdoor voelt het materiaal ruw aan. Doordat het papier ongestreken is, is het goed beschrijfbaar. Als je op zoek bent naar een natuurlijke of milieuvriendelijke uitstraling kun je het beste voor ongestreken papier kiezen.

Goed om te weten: het grootste gedeelte van onze klanten bestelt gestreken papier. Daarnaast is offset recyclingpapier ongestreken, terwijl digitaal recyclingpapier gestreken is. Je vindt in onderstaand overzicht al onze papiersoorten terug:

Gewicht Glans Mat Recycling FSC
80 grams
90 grams
100 grams
120 grams
135 grams tip
170 grams
250 grams
300 grams
350 grams

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00