A4 kaarten maken

A4 kaarten maken

Kaarten heb je in vele soorten en maten. Kaarten op A4 formaat zijn misschien wel het meest bekend. Deze bekendheid is te wijten aan het feit dat een A4, met een afmeting van 21 x 29,7 cm, als standaard papierformaat gezien wordt. Het is een fijn en handzaam formaat, waar je meer dan genoeg informatie op kwijt kunt. Bij Drukland.be vind je diverse soorten kaarten op A4 formaat: postkaarten, menukaarten, gevouwen folders en meer.


A4 kaarten met eigen ontwerp bestellen

Je kunt bij Drukland.be terecht voor al jouw A4 kaarten. Of je nou kleine oplages of enorme hoeveelheden kaarten nodig hebt: wij drukken het allemaal. Het aanleveren van een drukbestand hoeft niet ingewikkeld te zijn. Je hoeft nog niet eens een ontwerp klaar te hebben! In onze ontwerptool voeg je eenvoudig foto’s, logo’s en teksten toe aan de A4 kaart. Ga je liever aan de slag in een eigen ontwerpprogramma? Geen probleem, je uploadt jouw reeds gemaakte drukbestand gemakkelijk in onze uploadtool.

A4 kaarten drukken

Drukland.be heeft een ruim assortiment aan kaarten op A4 formaat. De meest bestelde A4 kaarten zijn onze A4 flyers. Flyers kunnen voor vele doeleinden gebruikt worden. Druk bijvoorbeeld de aankondiging voor jouw evenement op de flyer en deel ze op straat uit. Of print de aanbiedingen van je winkel en verspreid jouw boodschap huis-aan-huis. Wij kunnen jouw flyers op vele papiersoorten drukken. Zo stel je zelf jouw perfecte A4 flyer samen!

Wanneer je het hebt over flyers, heb je het al gauw over de gevouwen variant: folders op A4 formaat. Een A4 folder heeft de afmetingen van een A4 wanneer de folder is gevouwen. Het open formaat is afhankelijk van de gekozen vouwwijze. Bij Drukland.be heb je voor een A4 folder de keuze uit maar liefst 10 verschillende vouwwijzen!

Naast flyers en folders kun je bij Drukland.be ook jouw postkaarten op A4 formaat laten drukken. Wil je de kaart ook direct opsturen naar de ontvanger? Laat een bijpassende A4 envelop bedrukken. Dit is nog leuker versturen!

Een vierde populaire soort kaarten op A4 formaat zijn onze menukaarten. Je vindt bij Drukland.be zelfs 4 verschillende A4 menukaarten: ongevouwen of gevouwen menukaarten, maar ook menukaarten met nietjes of een spiraalbinding.


Digitaal en offset

Tijdens het bestellen heb je de keuze uit twee druktechnieken, deze worden onder elkaar weergegeven als je het bestelproces hebt doorlopen. Hieronder zie je de eigenschappen van beide technieken.

Digitaal

  • Goedkoper bij kleine oplages
  • Geproduceerd met HP Indigo's
  • Uniek: gebruikt vloeibare inkt

Offset

  • Geschikt voor grote oplages
  • Gedrukt met de beste persen van Komori
  • De allerbeste kwaliteit

Ruime keuze in papiersoorten

Of je jouw drukwerk nou wilt laten drukken op recyclingpapier, mat of glanzend papier: wij hebben het allemaal. Van zwaar 350 grams papier tot licht 80 grams papier, de keuze is reuze. Er is 1 groot onderscheid te maken tussen de verschillende papiersoorten en dat is of het materiaal gestreken of ongestreken is.

  • Gestreken papier is glad en kan zowel een glanzende als matte uitstraling hebben. Je herkent gestreken papier bij ons aan de letters ‘mc’. Deze letters staan voor machine coated. Ons mc papier is maar liefst 3 keer gestreken.
  • Bij ongestreken papier zijn de papiervezels voelbaar. Hierdoor voelt het materiaal ruw aan. Doordat het papier ongestreken is, is het goed beschrijfbaar. Als je op zoek bent naar een natuurlijke of milieuvriendelijke uitstraling kun je het beste voor ongestreken papier kiezen.

Goed om te weten: het grootste gedeelte van onze klanten bestelt gestreken papier. Daarnaast is offset recyclingpapier ongestreken, terwijl digitaal recyclingpapier gestreken is. Je vindt in onderstaand overzicht al onze papiersoorten terug:

Gewicht Glans Mat Recycling FSC
80 grams
90 grams
100 grams
120 grams
135 grams tip
170 grams
250 grams
300 grams
350 grams

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00