Dibond kunst

Wat kun je allemaal met dibond?

Bedrukt dibond kom je vaak buiten tegen. Zo worden dibond borden vaak gebruikt als gevelborden en als presentatiemateriaal voor op beurzen en evenementen. Logisch ook, want je kunt dibond in allerlei maten bestellen. Maar ook als je je logo op dibond wilt laten bedrukken en je logo heeft een bepaalde vorm dan is dit ook mogelijk. Ideaal dus! In dit blog behandelen we enkele bekende voorbeelden van dibond borden die jij vast al vaak voorbij hebt zien komen!

Dibond bewegwijzering

Volg de borden

Maak jij veel kilometers per jaar? Dan heb je zeker al heel wat meters dibond platen voorbij zien komen. Dibond wordt namelijk vaak gebruikt voor de bewegwijzering. Dus als jij even zonder TomTom zit, volg je gewoon de dibond borden :-) Handig aan dibond borden is dat ze kunnen worden gelamineerd. Dit wordt vaak gedaan als extra bescherming tegen beschadiging. Om deze reden wordt dibond vaak voor reclameborden langs het voetbalveld gebruikt Die kunnen dus wel tegen een flinke stoot!

Dibond reclameborden

Op zoek naar je kamer

Slaap jij weleens in een hotel? Dan vind je het vast ook altijd zo leuk om door de gang te lopen en op zoek te gaan naar je kamernummer. Altijd spannend of je kamer overeenkomt met de foto's. Je kamernummer vind je vaak op de deur of naast het deurkozijn. Ook deze nummer zijn gedrukt op, jawel, dibond! Handig ook aan dibond is dat je de bordjes kunt bevestigen met afstandhouders. Dit geeft ook nog eens een gaaf effect!

Dibond naambordjes

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met visitekaartjes kunt doen. Veel plezier!

Tags: dibond, bewegwijzering, reclameborden, naamplaatjes

03-06-2016
 
 

Reacties