aluminium woonkamer

Wat kun je allemaal met aluminium?

Heb je een mooie foto en wil je weleens iets anders dan een canvasdoek? Je kunt je foto ook op aluminium laten printen! Dit is een bijzondere manier om je foto eens extra in de picture te zetten. Zo kun je kiezen voor wit of brushed aluminim. De witte variant heeft een witte toplaag en de brushed versie heeft een aluminium bovenzijde. Op zoek naar wat je allemaal kunt met aluminium? Je vindt 't in dit blog!

aluminium kantoor

Foto op aluminium

Een foto op aluminium staat erg leuk in je woonkamer, maar doet het ook erg goed in je kantoor. Het geeft namelijk niet alleen een stoere look, het ziet er ook erg professioneel uit door de strakke afwerking. Naast een mooie foto van je gezin of je collega's, kun je hier natuurlijk ook een toffe afbeelding op laten printen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi landschap of oude architectuur. Ook leuk!

aluminium deur openen

Tekst en pictogrammen

Naast mooie foto's en afbeeldingen, kun je natuurlijk ook tekst en pictogrammen laten printen op aluminium. Als je tijdens het winkelen goed om je heen kijkt, zie je dan ook vaak aluminium geprinte platen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de teksten 'duwen' en 'trekken'. Ja, geprint op aluminium! Of de grote 'niet roken'-pictogrammen. Ook aluminium :-) Kortom, ook bij aluminium geldt: de mogelijkheden zijn eindeloos!

aluminium niet roken bord

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met deurhangers kan doen. Veel plezier!

Tags: foto op aluminium, woonkamer, kantoor

07-07-2016
 
 

Reacties