Soorten banners

Welke soorten banners zijn er?

Juli is bij ons de maand van het opvallen. Als je het over opvallen hebt, dan kom je al snel uit bij banners. Maar er zijn verschillende soorten banners die je bij Drukland kunt bestellen. Ontdek snel welke banners er zijn en welke voor jou het beste is!

Wat zijn banners?

Een banner is een zeer eenvoudig manier om je merk te vergroten. Op onze sign afdeling komen de meest uiteenlopende soorten banners voorbij. Wat dacht je bijvoorbeeld van de L-banners? De spandoeken? Of de immens populaire rollup banners? Het wordt allemaal geproduceerd vanuit onze eigen productiehal, waar printers spandoeken tot wel 4,6 meter breed kunnen printen. En de lengte is dan ook nog eens nagenoeg oneindig. Als de banners van de printer af komen, kunnen deze door naar de afwerking. Op deze afdeling wordt de laatste hand gelegd aan de banners. Heb je gekozen voor ringen? Dan worden deze hier aangebracht! Een rollup banner besteld? Op deze afdeling worden de banners in de case gemonteerd, zodat jij deze direct kunt gebruiken!

Een L-banner

Onze L-banners zijn ideaal voor beurzen en presentaties. Het bestellen van de L-banners is nog bijna moeilijker dan het opzetten van de L-banner. En het bestellen is al heel eenvoudig, dus moet je nagaan... Jouw ontwerp wordt altijd volledig full colour gedrukt. Met de optionele spot zet je je banner extra in, jawel... de spotlights!

  • 3 bannercase formaten
  • Op premium block out of scheurvast spandoek
  • Optioneel met spot

Spandoeken

Voor spandoeken ben je bij ons aan het juiste adres. Groot of klein, enkel- of dubbelzijdig bedrukt en keuze uit verschillende materialen. Je ziet hierbij niet vast aan standaard formaten en stelt op die manier heel eenvoudig je eigen spandoek samen. Altijd full colour gedrukt en tot een breedte van maar liefst 4,6 meter uit één deel. En de lengte? Die is met zo'n 50 meter bijan eindeloos. Een product voor de grote jongens dus!

  • Tot 4,6 meter breed en oneindig lang
  • Op bisonyl of mesh
  • Enkel- of dubbelzijdig full colour

Rollup banners

Eén van de meest verkochte items bij Drukland zijn onze rollup banners. Voor een zeer scherpe prijs heb je een rollup banner van prima kwaliteit in huis. Als je de banners slechts tijdelijk gaat gebruiken kun je voor de budget of basic case gaan. Wil je de banner voor langere tijd gebruiken, kies dan voor de luxe of premium case. Het doek is heel gemakkelijk in- en uit te rollen, zelfs in je eentje. Eenvoudig, maar zeer effectief en hierdoor onmisbaar op beurzen, tijdens presentaties en voor de professionele aankleding van winkels en kantoren.

  • Budget, basic, premium of luxe
  • Altijd geleverd met luxe bannertas
  • Cassettes van stevig aluminium


Ontdek in een vorige blog hoe je kunt opvallen met rollup banners.


Voeten banners

Tags: banners, rollup, L-banners, spandoeken

24-07-2017
 
 

Reacties