op briefpapier schrijven

Wat kun je allemaal met briefpapier?

Als ondernemer kun je niet zonder: briefpapier. Want een factuur, offerte of overeenkomst is zo verstuurd! Met je eigen briefpapier straal je professionaliteit uit naar je klanten en relaties. Bovendien weet de afzender meteen van wie de brief afkomstig is. Weten wat je allemaal kunt met briefpapier? Je vindt 't in dit blog!

briefpapier huisstijl

Logo en contactgegevens

Wat je meestal op briefpapier ziet? Logo's en contactgegevens. Logisch ook, want zo weet de ontvanger in één keer van wie de brief afkomstig is. Wil je helemaal professioneel voor de dag komen? Dan kun je ook nog enveloppen in dezelfde huisstijl drukken. Zo weet de ontvanger zelfs al bij het legen van de brievenbus dat er een brief van jou tussen zit. Handig!

briefpapier met logo

Zakelijk briefpapier

Naast het logo en de contactgegevens staat ook vaak het dossiernummer van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, het KvK-nummer, erop. Deze gegevens zet je sowieso op je briefpapier als je deze gebruikt voor orders, facturen en offertes. Dit geldt ook wanneer je een besloten vennootschap (B.V.) of naamloze vennootschap (N.V.) hebt. Je zet dan de volledige naam van de vennootschap en de woonplaats op je briefpapier. Wil je alleen je bedrijf promoten? Dan laat je dit natuurlijk achterwege!

gegevens op briefpapier

Benieuwd naar ons vorige blog? Lees dan snel wat je allemaal met stoepborden kan doen. Veel plezier!

Tags: briefpapier, factuur, offerte

28-07-2016
 
 

Reacties