Top 10 leuke kerstkaarten

Nog even en het is Kerst. Tijd om de beste kerstkaarten te versturen! Bij Drukland.be kan je met onze gratis ontwerptool heel makkelijk je eigen kerstkaart ontwerpen. Heb je al een ontwerp klaar? Dan kan je deze gewoon uploaden. Ideaal! Dit jaar hebben we een top 10 samengesteld met de leukste kerstkaarten. Ontdek in dit blog de trends van 2017!


Leuke kerstkaarten

1. Kerstkaart met eten

Bij Kerst denk je al snel aan lang tafelen en lekker eten. Een kerstkaart met een afbeelding van een mooi gedekte tafel of een shot van heerlijke kerstkoekjes is dan ook zeer treffend. Het roept ongetwijfeld herinneringen op aan een gezellig kerstdiner. Krijg je dit jaar de familie bij jou op bezoek? Maak van je kerstkaart dan eens een uitnodiging. Wat staat er bij jou op het menu?

2. Kerstkaart met close-up beeld

Een kerstkaart met een brandende kaars, gezellige lantaarn of dennentak met een laagje sneeuw. Eén van deze afbeeldingen op een kerstkaart heb je vast weleens zelf verstuurd of ontvangen. Opvallend is dat deze kaarten nog steeds enorm populair zijn. Het zijn fijne sfeerbeelden die je al snel associeert met de mooiste dagen van het jaar.

3. Kerstkaart van bovenaf gezien

De kerstwens staat vaak centraal op de kerstkaart. Als je een kerstkaart ontvangt met een mooie wens is dit vaak van bovenaf gezien. Meestal wordt de tekst omringd met typische kerstattributen als dennentakjes, cadeautjes of kerstsnoepjes. Leuk!

4. Abstracte kerstkaart

Abstracte kerstkaarten zijn superhip. Voorzie de kerstkaart van een gave tekst en een mooi font en je bent klaar! Op het moment zie je vaak de kleuren goud, zilver of wit in combinatie met zwart voorkomen. Ontwerpen maar!

5. Kerstkaart met familie of collega's

Kerst betekent voor veel mensen gezellig samen zijn. Families zoeken elkaar op, maar ook in het bedrijfsleven speelt Kerst een grote rol. Denk aan de gezellige kerstborrels en leuke relatiegeschenken. De kerstkaarten met een vrolijke foto van collega's of familieleden zien we daarom ook dit jaar weer vaak voorbij komen.


Top 10 kerstkaarten

6. Kerstkaart met een mooi landschap

Bijna iedereen verlangt naar een witte Kerst. Bevroren vijvers, sneeuw op de daken en rijp aan de bomen. Nog steeds worden foto's van een weids winterlandschap gedrukt op kerstkaarten. Tsja, als het weer niet meewerkt, maken we er op deze manier maar een witte Kerst van ;)

7. Kerstkaart met dieren

Een schattig hondje met een kerstmuts op of een poes met een kerstdiadeem. Met Kerst versieren we niet alleen de boom, maar ook onze huisdieren. Maak er een leuke foto van en je kerstkaart voor dit jaar is klaar!

8. Kerstkaart met de kinderen

Een baby in een mandje met wat kerstlichtjes of twee peuters met een kerstmuts op hun hoofd. Een kerstkaart met foto's van kinderen doet het altijd goed bij de familie. Zeker weten dat deze kaart ook na Kerst blijft hangen in de woonkamers.

9. Kerstkaart met schaatsende mensen

Juist omdat we niet elk jaar op natuurijs kunnen schaatsen, zijn ook deze kerstkaarten altijd een succes. Het doet je misschien wel denken aan die keer dat je zelf op de schaatsen stond of genoot van de eerste marathon op natuurijs. Hopelijk mag je ze dit jaar nog eens onderbinden.

10. Kerstkaarten met gezellige sfeerbeelden

We sluiten deze top 10 af met een kaart die symboliseert wat Kerst voor veel mensen betekent: samenzijn, gezelligheid, warmte en sfeer. Dat kan met je geliefde romantisch voor de open haard zitten of met een vriendin wegzwijmelen bij All You Need Is Love. Het is aan jou.


Kerst, maak er iets moois van!


Weten hoe wij onze kerstkaarten drukken? Lees dan ook eens dit blog!


Tags: beste, kerstkaarten, top 10

28-11-2017
 
 

Reacties