Visitekaartjes formaat

Standaard in West-Europa

Het standaard visitekaartjes formaat in West-Europa is minder langwerpig, dan bijvoorbeeld visitekaartjes in Amerika en Canada. Drukland.be houdt het standaard visitekaartjes formaat van West-Europa aan: 85 x 55 mm.

Formaat visitekaartjes buiten West-Europa

Het formaat van visitekaartjes buiten West-Europa verschilt van andere gebieden op de wereld. De visitekaartjes in Amerika en Canada zijn standaard 88.9 x 50.8 mm, in Japan zijn de kaartjes 91 x 55 mm en in Oost-Europa en Rusland 90 x 50 mm.

Creatieve formaten

Voor creatieve bedrijven is er ruimte om af te wijken van deze standaard formaten. Houd er echter wel rekening mee dat het visitekaartje makkelijk mee te nemen moet zijn. Denk bijvoorbeeld aan broekzakken, jaszakken en de portemonnee. Bij ons kun je helemaal zelf het formaat tot de milimeter nauwkeurig bepalen zonder een offerte aan te vragen! Voer gewoon het gewenste formaat in en je ziet meteen onze lage prijzen.

Visitekaartjes: meer dan het formaat

Een visitekaartje onderscheidt zicht niet alleen met het formaat, maar door het gebruikte papier, de afwerking en het ontwerp dat gebruikt is voor het visitekaartje. Daarom biedt Drukland.be verschillende varianten visitekaartjes aan. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende papiersoorten, grammages (gewicht) en afwerkingen. Daarnaast kunnen we je kaartjes enkel- of dubbelzijdig bedrukken.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

0 producten € 0,00