10 tips om op te vallen

10 tips om op te vallen met een rollup banner

Juli is bij ons de maand van het opvallen. Wist je dat je dat heel goed kunt doen met een rollup banner? In dit blog ontdek je hoe!

Wat is een rollup banner?

Een rollup banner is een soort spandoek die soepel in een cassette rolt. Rollup banners zijn onmisbaar op beurzen, tijdens presentaties en voor de professionele aankleding van winkels en kantoren. We hebben rollup banners met verschillende voeten en verschillende formaten, zodat je altijd de banner krijgt die je wilt. We leveren alle rollup banners inclusief luxe draagtas. Handig!

10 tips om op te vallen

 1. Plaats de belangrijkste informatie bovenaan
  Teksten en afbeeldingen worden op oog- en borsthoogte het vaakst gelezen. Als je op deze hoogte je informatie plaatst, weet je zeker dat je boodschap niet wordt gemist.
 2. Juiste leesrichting
  Mensen zijn gewend om van links naar rechts te lezen en van boven naar beneden. Plaats dus ook op die manier je informatie op de rollup banner.
 3. Hoge resolutie foto’s
  Wil je foto’s op je rollup banner laten drukken? Zorg er dan voor dat deze minimaal 300 dpi zijn.
 4. Houd het simpel
  Beperk je boodschap. Maak mensen nieuwsgierig en daag ze zo uit om meer informatie bij je te verkrijgen. Hierdoor ben je meteen met je prospect in gesprek. Win-win.
 5. Houd de 30-3-30 regel aan
  Handig om aan te houden en te onthouden: maximaal 5 woorden zijn vanaf 30 meter te lezen, 1 belangrijke zin vanaf 3 meter en alle overige informatie vanaf 30 centimeter.
 6. Maak gebruik van kleuren
  Kleuren helpen je om op te vallen. Als je op een beurs staat bijvoorbeeld, is kleur een van de meest belangrijke onderdelen in je stand. Opvallen maar!
 7. Sta in de spotlights
  Wil je zeker weten dat jouw rollup banner opvalt? Bestel dan een rollup banner met verlichting. Dit spotje zet jouw boodschap zeker weten in de spotlights!
 8. Vergroot je product
  Verkoop je een klein product? Met een rollup banner kun je jouw product toch een podium geven. Laat deze bijvoorbeeld groot op het doek printen of gebruik een triggerende tekst.
 9. Show je product volledig
  Verkoop je juist grote producten? Op een rollup banner is meer dan genoeg ruimte om een product groots uit te lichten. Zo is onze grootste rollup banner bijvoorbeeld 200 x 200 cm. Daar kan echt niemand omheen.
 10. Maak een opstelling
  Heb je veel te vertellen? Zet 2 of meerdere rollup banners naast elkaar. Naast dat je meer ruimte hebt om je boodschap te vertellen, zorgt het ook voor een leuke opstelling. Opvallen maar!


Ontdek in een vorige blog wat je allemaal nog meer met banners kunt.


Maak een muur met rollop banners

Tags: rollup banner, opvallen, opmaak, beursdrukwerk

10-07-2017
 
 

Reacties