Volg Drukland.be op social media

Blijf op de hoogte van alle acties en aanbiedingen!

Drukland.be op Twitter

Twitter is een internetdienst waarmee je in 140 tekens (nieuws)berichten kan versturen. Heb je een Twitter account en wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Volg ons dan op Twitter! Klik op 'follow' en je ontvangt automatisch onze weekknallers in je tijdlijn. Heb je nog geen account? Registreer meteen!

Drukland.be op Facebook

Facebook is een social netwerk site waarbij je je persoonlijke interesses kan delen met je vrienden. Bijvoorbeeld je vakantiefoto's, maar ook je hardloopschema's of een berichtje over je werk. Heb je een Facebook account en wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook! Klik op 'like' en je ontvangt automatisch onze weekknallers in je tijdlijn. Heb je nog geen account? Registreer meteen.

Drukland.be op LinkedIn

LinkedIn is een social netwerk site die zich richt op werkenden en werkzoekenden. Je kunt er ervaren professionals vinden en bijvoorbeeld samen werken om een gezamenlijk doel te bereiken. Heb je een LinkedIn account en wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Volg ons dan op LinkedIn! Klik op 'follow' en je ontvangt automatisch onze weekknallers in je tijdlijn. Heb je nog geen account? Registreer meteen!

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Op werkdagen krijg je altijd binnen 24 uur antwoord. Natuurlijk mag je je vraag ook altijd op social media stellen!

 

Chat Bel 0 producten € 0,00