C6 enveloppen

Goedkope C6 envelop

Op zoek naar een kwalitatieve C6 envelop? Dan hebben wij wat je zoekt! De C6 envelop wordt gedrukt op 80 grams houtvrij offset papier. Deze enveloppen zijn geschikt om A4 papier te versturen met een traditionele ‘dubbele vouw’. Als je het papier slechts eenmaal wilt vouwen, kies dan voor onze C5 enveloppen. De C6 envelop is bijzonder geschikt voor correspondentie met een aangehechte acceptgiro of die via een vouwmachine wordt verwerkt.

  • Altijd gratis verzending
  • Spoed levering mogelijk
  • PMS of full colour bedrukt
Bestel enveloppen »

C6 envelop in PMS of full colour

Heb je een huisstijl? Bestel de enveloppen in PMS en ze passen er zeker bij. De kleuren van het Pantone Matching System hebben namelijk een unieke code, die overal en altijd gelijk is. Hierdoor weet je zeker dat je logo op de C6 envelop dezelfde kleur heeft als op bijvoorbeeld je visitekaartje in PMS. Gebruik je geen PMS-kleuren in je ontwerp, kies dan voor full colour. Je kunt in CMYK een ongelimiteerd aantal kleuren gebruiken in je ontwerp. De enveloppen zijn voor deze lage prijs ook nog eens voorzien van het FSC-keurmerk. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat het papier is verkregen vanuit duurzame houtkap.

Aanleveren van het bestand

In de werktekening van de C6 envelop is duidelijk te zien welke marges je moet aanhouden in je ontwerp. Zo moet 10 mm aan de bovenkant van de envelop vrij gehouden worden, aangezien hier klemmen worden geplaatst tijdens het drukken.

Heb je de enveloppen met spoed nodig? Tegen een meerprijs kunnen we ze eventueel de volgende werkdag al leveren! Wanneer je kiest voor een uitgebreide bestandscontrole dan controleren wij of je bestand technisch voldoet aan onze aanleverspecificaties.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00