Abri posters

Abri poster

Bij ons zijn extra grote posters (vanaf 1 stuk) extra voordelig geprijsd. Je kunt je eigen full colour ontwerp aanleveren dat wij vervolgens op een 1185 x 1750 mm abri poster drukken. Je kunt de XL poster vanwege het grote formaat natuurlijk op allerlei plekken ophangen: om een evenement mee aan te kondigen, een poster van je idool of voetbalclub of voor de specialiteiten in een restaurant.

  • Altijd gratis verzending
  • Spoedlevering mogelijk
  • Scherpe prijs-kwaliteitverhouding
Abri posters bestellen »

Abri posters in spoed

Is er haast bij? Je kunt onze abri poster al de volgende werkdag in huis hebben! Als je kiest voor onze uitgebreide bestandscontrole (laatste stap in het bestelproces), dan controleren wij of je bestand voldoet aan onze aanleverspecificaties. Hierdoor weet je zeker dat jouw poster er precies zo uit komt te zien als je in gedachten hebt. Een abri poster is natuurlijk ook uitermate geschikt als promotiemateriaal, met de juiste locatie heb je elke dag een nieuw, groot en divers publiek. En zoals met al ons drukwerk geldt: hoe groter de oplage, hoe kleiner de prijs.

blueback posters

Poster drukken blueback papier

Wil je de abri poster buiten gebruiken? Kies dan voor blueback materiaal. Dit materiaal heeft een lichtblauwe achterkant, waardoor de poster minder doorschijnt als deze wordt opgehangen in een lichtbak. De structuur van de blauwe achterkant is licht geruwd waardoor de poster zich beter hecht aan een lastige ondergrond. Hierdoor is het ook makkelijker om de poster te lijmen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00