posters

A4 poster bestellen

Als je op zoek bent naar een A4 poster, dan heb je erg veel mogelijkheden bij Drukland.be. Je kunt ze in grote oplages bestellen, maar deze A4 poster is ook per stuk of in een kleine oplage verkrijgbaar.

  • Altijd gratis verzending
  • Spoed levering mogelijk
  • Scherpe prijs-kwaliteitverhouding
A4 posters bestellen »

A4 poster in full colour

We drukken onze posters in hoogwaardig full colour (CMYK). Heb je een zwart-wit ontwerp? Ook dan gebruiken we deze druktechniek. Zorg ervoor dat het zwart in je ontwerp is opgemaakt in 100% K. Volg altijd onze aanleverspecificaties voor een drukklaar bestand. Controleer voorafgaand aan het uploaden ook of je ontwerp overeenkomt met de werktekening, zodat het bestand de juiste marges en afloop bevat. Kom je er niet uit? Kies voor onze uitgebreide bestandscontrole en we controleren je bestand op veel technische aspecten.

Toepassingen A4 poster

A4 posters zijn ideaal om te gebruiken in kleine ruimtes. Hierbij is een groter formaat niet noodzakelijk. Als je de posters wilt inzetten als promotiemateriaal, overweeg dan één formaat groter. Het prijsverschil met een A3 poster (tweemaal A4) is namelijk klein, terwijl je natuurlijk veel meer indruk maakt met dit formaat.

Online ontwerpen

Of je nou kiest voor een A4 poster, flyer of briefpapier, via onze online ontwerptool kun je zelf ontwerpen zonder software te hoeven downloaden. Je kiest dan de gewenste specificaties en kunt daarna meteen aan de slag met je ontwerp. Je kunt in onze gratis online ontwerptool zelf beeld en tekst toevoegen om een mooi ontwerp te creëren.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.

 

Chat Bel 0 producten € 0,00